Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Στο 1ο ΕΠΑΛ για το “Μοτοσυκλετώντας Χαίρομαι” ο Δήμαρχος Αγρινίου

Exif_JPEG_420

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρακολούθησε στο 1ο ΕΠΑΛ το πρόγραμμα ενημέρωσης “Μοτοσυκλετώντας Χαίρομαι” που πραγματοποιεί η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις” και τη στήριξη του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Οι μαθητές παρακολούθησαν οπτικό υλικό και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ασφαλή κυκλοφοριακή αγωγή.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά με την ασφαλή οδήγηση: «Συνήθως, δεν δείχνουμε τόσο μεγάλη σημασία στην προσοχή και την ασφάλεια. Είναι λάθος όμως αυτό. Η μηχανή δεν είναι παιχνίδι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι, στατιστικά, τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία με μηχανές γίνονται μέσα στην πόλη και σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από τα σπίτια μας. Και συνήθως ευθύνονται τα μεγάλα οχήματα και όχι η μοτοσυκλέτα. Γι αυτό ακριβώς το λόγο έχει μεγάλη αξία αυτή η ενημερωτική καμπάνια και η συμμετοχή σας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές».
Παρόντες στην εκδήλωση εκ μέρους της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου οι κ. Β. Τσάμης, Κ. Γεωργαράς, Μ. Κωστακιώτης, Αξιωματικοί της Τροχαίας Αγρινίου και εκπρόσωποι του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.