Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Επίσκεψη του Αιόλου Αστακού στα σχολεία των Φυτειών

17270328_10211665393581590_758193287_n
Ο Αιόλος Αστακού συνεχίζει να πηγαίνει στους μαθητές και τη σκυτάλη πήραν τα σχολεία Φυτειών, όπου την ομάδα εκπροσώπησαν ο βοηθός προπονητή, Παναγιώτης Χουλιάρας, ο αρχηγός, Δημήτρης Δουρούκης και οι Τάσος Κασαμπαλής, Νίκος Λυμπάρης, ενώ εκ μέρους της διοίκησης βρέθηκαν εκεί οι Νώντας Μπαρμπάνης και Χαράλαμπος Κακκαβάς.
Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες της ομάδας , που ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε τους ερώτηση και δημιουργήθηκε όμορφο κλίμα μεταξύ τους.

Μάλιστα οι παίκτες και οι άνθρωποι της διοίκησης κάλεσαν τους μαθητές και τους καθηγητές τους στον αγώνα  απέναντι στον ΓΣΛ, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον Αίολο και να ζήσουν την ατμόσφαιρα ενός επίσημου αγώνα της Α2.

Την αποστολή στο δημοτικό σχολείο υποδέχθηκαν οι διευθυντής, κ. Γιώργος Νταλακούρας μαζί με την γυμνάστρια, Κώνσταντίνα Καραγιάννη και στο γυμνάσιο οι διευθύντρια, κα. Ευαγγελία Βλάχου και η γυμνάστρια, κα Νεκταρία Βασιλείου, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της Κοινότητας, κ. Ιωάννης Φλωρόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.