Παρασκευή, Ιανουάριος 18, 2019

Τα θέματα αστυνόμευσης επί τάπητος στις εθιμοτυπικές συναντήσεις του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή

με Σταρακά και δημάρχους Ναυπακτίας και Μεσολογγίου

tsapikounis-staraka-stefanopoulos-tsouris

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.
Συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και τους δημάρχους Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλο, συνοδευόμενος από τον Β΄ Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Τσούρα Βασίλειο, καθώς και από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τσαπικούνη Ανδρέα.

Την Χριστίνα Σταρακά ο κ. Κ .Στεφανόπουλος επισκέφθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του Ταξίαρχου και η κ. Σταρακά τον συνεχάρη, ευχόμενη υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.
Στη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για ενίσχυση της αστυνόμευσης στους δρόμους των πόλεων, αλλά και στην ύπαιθρο, με στόχο την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.
Η κ. Χρ. Σταρακά μάλιστα δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία, με επίγνωση του πόσο καίρια είναι η συμβολή της στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Η μείωση της εγκληματικότητας και η προάσπιση της ασφάλειας στις πόλεις, την ύπαιθρο και τους δρόμους απαιτεί την συνεργασία και την συνδρομή όλων μας».

tsapikounis-karapanos-stefanopoulos-tsourisΣτη συνάντηση με τον Νίκο Καραπάνο από τα κυρίαρχα θέματα που έθεσε προς συζήτηση ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ήταν η ραγδαία αύξηση της παραβατικότητας μελών της κοινότητας των ΡΟΜΑ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ειδικά δε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Νίκος Καραπάνος ενημέρωσε σχετικά με πρωτοβουλίες που ελήφθησαν παλαιότερα ζητώντας και πάλι τη λήψη πρόσθετων μέτρων αστυνόμευσης καθώς το πρόβλημα που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, μετά μάλιστα τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

tsouris-stefanopoulos-loukopoulos-tsapikounisΗ συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλου πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας σε όλα τα επίπεδα.
O Δήμαρχος Παναγιώτης Λουκόπουλος, ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ναύπακτος και επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης στους δρόμους προκειμένου να αντιμετωπισθεί το κυκλοφοριακό και έλαβε την υπόσχεση για αμέριστη συμπαράσταση στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας Δήμου Ναυπακτίας και Αστυνομίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.