Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Επίσκεψη του Προέδρου του Ελληνοβουλγάρικου Επιμελητηρίου στο Θέρμο

Επίσκεψη του Προέδρου του Ελληνοβουλγάρικου Επιμελητηρίου στο Θέρμο

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (4)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” φιλοξενεί στο Θέρμο τον Επίτιμο Πρόξενο του Ελ Σαλβαδόρ, Πρόεδρο του Ελληνοβουλγάρικου Επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουτσίκο με σκοπό να γνωρίσει τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς του τόπου μας αλλά και να παραστεί στις εκδηλώσεις της Κυριακής των Βαϊων σε Ανάληψη και Μεσολόγγι.
Την πρώτη μέρα επισκέφτηκε επιχειρήσεις και παραγωγούς με τους οποίους συνομίλησε για το οικονομικό περιβάλλον που επικρατεί και εξέτασε από κοινού τις δυνατότητες συνεργασιών και προώθησης των προϊόντων τους σε ξένες χώρες.
“Η προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής του τόπου μας συνεχίζεται χωρίς αποκλεισμούς αλλά με ενότητα και συλλογική δουλειά. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρίσκεται στο τόπος μας ο κ. Κουτσίκος ο οποίος επί τριήμερο θα εξετάσει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες της περιοχής μας. Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας τόπος με μεγάλη ιστορία και πολλά φυσικά πλούτη αλλά παράλληλα ο δείκτης επιχειρηματικότητας είναι σε τέτοιο βαθμό που με την ανάλογη υποστήριξη μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο”, αναφέρει ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου.

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (1)

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (2)

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (3)

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (5)

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (6)

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (7)

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (8)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.