Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019

Ο πρώτος αρχηγός κόμματος που επισκέπτεται τον Παναιτωλικό

Με αφορμή την επίσκεψή του στο Αγρίνιο ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και της ΠΑΕ Παναιτωλικός στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Τον υποδέχτηκαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού ο πρόεδρος Παναγιώτης Στεργίου και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Τσιάντης και εκ μέρους της ΠΑΕ Παναιτωλικός ο πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και το μέλος Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε κλιμάκιο του Κ.Κ.Ε. με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νικόλαο Μωραϊτη, τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου, συνοδευόμενο από τον πρώην διεθνή διαιτητή FIFA ποδοσφαίρου Βασίλειο Νικάκη και το μέλος της τομεακής επιτροπής ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας Αλέξανδρο Παγώνη.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ξεναγήθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παναιτωλικού ενώ προηγήθηκε και εποικοδομητική συζήτηση σε θέματα που απασχολούν το σύλλογο και θέματα που αφορούν τον αθλητισμό της περιοχής μας.

Ο κ.Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην επίσκεψή του λέγοντας πως «δεν πρόκειται για μια απλή επίσκεψη αλλά για υποχρέωση από την πλευράς του της πραγματοποίησης της συνάντησης αυτής», ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη τον ευχαρίστησαν για τη συνάντηση και δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως «πρόκειται για τον πρώτο αρχηγό κόμματος που επισκέπτεται το Σύλλογο».

8299

8310

8334

 

8344

8368

8369

8374

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Κ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.