Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Επίσκεψη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αγρινίου στο Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Επίσκεψη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αγρινίου στο Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Επίσκεψη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αγρινίου στο Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων. Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Φορέα:

Χθες, Πέμπτη 11/04/2019, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων υποδέχθηκε με χαρά μαθητές γυμνασίου από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου. Στελέχη του φορέα ξενάγησαν 21 μαθητές και τους 6 συνοδούς τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης του κέντρου πληροφόρησης του Φορέα.
Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη δράση του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων, για τα απειλούμενα και προστατευόμενα είδη, για την έκταση της περιοχής δικαιοδοσίας του Φορέα και για τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε επιμέρους περιοχή. Διανεμήθηκε, επίσης, ενημερωτικό υλικό στους μαθητές και στους συνοδούς τους.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη λιμνοθάλασσα Αιτωλικού, με τη συνοδεία των στελεχών του φορέα, οι οποίοι παρείχαν την τεχνική υποστήριξη (τηλεσκόπια) στην ορνιθοπαρατήρηση που ακολούθησε. O Φορέας είναι ευγνώμων που συντέλεσε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και στην επαφή τους με τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες του Εθνικού Πάρκου και θα επιθυμούσε να ευχαριστήσει το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου για την άψογη συνεργασία του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.