Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Επιστημονική εκδήλωση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα στη Ναύπακτο

Επιστημονική εκδήλωση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα στη Ναύπακτο

epi-kardiaggeiaka-nosimata-naf
Ανακοίνωση του αντιδημάρχου Γιώργου Σιαμαντά με την οποία ο Δήμος Ναυπακτίας προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου στη Ναύπακτο, με τίτλο “Προλαμβάνοντας τα καρδιαγγειακά νοσήματα”.

Συγκεκριμένα:

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Ναυπακτίας και η Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου σας προσκαλούν στην επιστημονική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο (ξενοδοχείο ΝΑΥΣ) με θέμα «Προλαμβάνοντας τα καρδιαγγειακά νοσήματα».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις στα θέματα που σχετίζονται με την αθηροσκλήρωση, τις επιπλοκές και την πρόληψή της καθώς και με το ευρύτερο φάσμα της καρδιαγγειακής νόσου. Επίσης, στοχεύει να παρουσιάσει τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας καθώς και τις τελευταίες σημαντικές μελέτες που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο συνέδριο της στη Βαρκελώνη.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης και των συνεπειών της. Εφέτος έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση κλινικών περιστατικών με πολλαπλές καρδιαγγειακές εκδηλώσεις, στην οποία η ενεργή συμμετοχή του κοινού θα είναι απαραίτητη.

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου διοργανώνεται ημερίδα για το ευρύ κοινό, στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου και ώρα 11:00 π.μ. με θέμα «Παράγοντες κινδύνου και καρδιαγγειακά νοσήματα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.