Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

«Eπιστολομαχία» ανάμεσα στον Φώτη Κωστούλα και την Νοva

κωστούλαςΝα ανασκευάσει πρόσφατες δηλώσεις του με τις οποίες κάνει λόγο για χρέη της Nova προς ομάδες της Super League καλεί τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, το συνδρομητικό κανάλι μέσω επιστολής που κοινοποιήθηκε και στον συνεταιρισμό και υπογράφει ο Γρηγόρης Κατσογιάννης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του σταθμού. Η απάντηση με τον ίδιο τρόπο ήταν άμεση από τον διοικητικό ηγέτη της Αγρινιώτικης ΠΑΕ που κάνει λόγο για… αστεϊσμούς. Το gazzetta έχει στην διάθεση του και σας αποκαλύπτει το περιεχόμενο των δύο επιστολών!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟVA ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Κάντζα, 30 Ιουνίου 2017

Προς:

Κ. Φώτη Κωστούλα

Ιδιοκτήτη Παναιτωλικού

AdTech Ad

Κοινοποίηση:

1. κ. Γιώργο Στράτο

Πρόεδρο Super League

2. κ. Βασίλη Γκαγκάτση

Διευθύνοντα Σύμβουλο Super League

Αξιότιμε κύριε Κωστούλα,

Με δηλώσεις σας στο Ρ/Σ «Αρένα 89.4» οι οποίες, όπως ήταν αναμενόμενο αναπαρήχθησαν από διάφορες ιστοσελίδες, ισχυριστήκατε, μεταξύ άλλων, ότι «η Nova δεν μας πληρώνει, ή μάλλον μας πληρώνει με το έτσι θέλω, μας χρωστάει πολλά λεφτά φέτος και βέβαια όλες οι ομάδες είναι να πάρουν κανονικά πάρα πολλά χρήματα επιπλέον, που δεν τους έχουν αποδοθεί» καθώς και «…ότι σε γενικές γραμμές μαζί με τα περσινά χρωστούμενα, 1.2 εκατομμύρια δηλαδή, μας χρωστάει το 30 τοις εκατό που έπρεπε να πάρουμε αυτή τη χρονιά».

Θεωρούμε αναγκαίο να σας ενημερώσουμε ότι ουδεμία ληξιπρόθεσμη οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει από την πλευρά της συνδρομητική μας πλατφόρμας προς τη Super League και τις ΠΑΕ-μέλη της, στο πλαίσιο του συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων. Απεναντίας, υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια επενδύουμε ετησίως περισσότερα από 50 εκ. € σε δικαιώματα, παραγωγές και εκπομπές, αποτελώντας, έτσι, το σχεδόν αποκλειστικό χρηματοδότη του πρωταθλήματος της Super League. Υπό τις παρούσες συνθήκες, ο συνεταιρισμός της Super League οφείλει κατά μεγάλο ποσοστό την επιβίωσή του αποκλειστικά και μόνο στη Nova.

Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις σας, οι οποίες ευελπιστούμε ότι βασίζονται σε λανθασμένη πληροφόρηση, αποπειρώνται να μετακυλήσουν την ευθύνη για τη σημερινή πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μοναδικό οργανισμό, που επενδύει σταθερά και μακροχρόνια στο συγκεκριμένο χώρο, δηλαδή τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova.

Δεδομένων των παραπάνω, κάθε αναφορά σας περί δήθεν οφειλών από την πλευρά της Nova, είναι παντελώς ανακριβής και προς τούτο σας καλούμε να ανασκευάσετε άμεσα τη συγκεκριμένη δήλωσή σας και, αντί να αναλίσκεστε σε έωλες δηλώσεις κατά του σταθερότερου και σημαντικότερου αιμοδότη του πρωταθλήματος, να ξεκινήσετε και εσείς -όπως και οι υπόλοιποι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου- να εργάζεστε δημιουργικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του πρωταθλήματος της Super League, στο οποίο αποδεδειγμένα η ελληνική κοινωνία γυρίζει την πλάτη.

Με εκτίμηση

Γρηγόρης Κατσογιάννης

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας».

Η θέση του μεγαλομέτοχου και η… ατυχής φράση

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, κ. Φώτης Κωστούλας δεν έκρυψε την… έκπληξη του για το ύφος, αλλά και το περιεχόμενο της επιστολής και παραπέμπει στην απόφαση που πάρθηκε στο πρόσφατο Δ.Σ. της Super League την περασμένη Τετάρτη (28 Ιουλίου 2017) όπου υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για σήμερα (3/7).

Πάντως είναι προφανές ότι η φράση «Ξεκινήσετε και εσείς -όπως και οι υπόλοιποι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου- να εργάζεστε δημιουργικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του πρωταθλήματος της Super League» που υπάρχει στην επιστολή του κ. Κατσογιάννη είναι ατυχής.

Κι αυτό γιατί όλη την περασμένη πενταετία που ο Παναιτωλικός δίνει το παρών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, οι εκάστοτε απεσταλμένοι του συνδρομητικού καναλιού στο Αγρίνιο έχουν μόνο καλά λόγια να πουν τόσο για την εξυπηρέτηση που τυγχάνουν, όσο και για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά και την γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί σε εξέδρες, αγωνιστικό χώρο κι αποδυτήρια.

Κάτι που φυσικά δεν… έπεσε από τον ουρανό, αλλά φανερώνει ότι αυτή «η δημιουργική εργασία για την βελτίωση του πρωταθλήματος» έχει ξεκινήσει προ πολλού στις τάξεις των «καναρινιών»!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ NOVA EXEI ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Αγρίνιο 3 Ιουλίου 2017

Προς:

κ. Γρηγόρη Κατσογιάννη

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας nova

Κοινοποίηση:

1. κ. Γιώργο Στράτο

Πρόεδρο Super League

2. κ. Βασίλη Γκαγκάτση

Διευθύνοντα Σύμβουλο Super League

3. κ. Πάνο Παπαδόπουλος

Διευθύνοντα Σύμβουλο nova

Αξιότιμε κύριε Κατσογιάννη,

Με έκπληξη διάβασα την επιστολή σας με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2017, με την οποία με εγκαλείτε για δηλώσεις μου στο Ρ/Σ «Αρένα 89.4» και την… ενημέρωση που μου κάνατε ότι «…ουδεμία ληξιπρόθεσμη οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει από την πλευρά της συνδρομητική μας πλατφόρμας προς τη Super League και τις ΠΑΕ-μέλη της…»

Και η απορία μου είναι μεγάλη, όταν γνωρίζεται πολύ καλά, ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2017, αποφασίστηκε να προχωρήσει ο Συνεταιρισμός μας σε νομικές διαδικασίες, αν έως σήμερα δεν τακτοποιήσετε οφειλές της εταιρίας σας ύψους 6,5 εκ. ευρώ.

Γράφετε επίσης ότι «…ο συνεταιρισμός της Super League οφείλει κατά μεγάλο ποσοστό την επιβίωσή του αποκλειστικά και μόνο στη Nova…». Σας διαφεύγει ότι ισχύει και το ακριβώς αντίστροφο.

Σε ότι αφορά την απαίτησή σας να ανασκευάσω, προφανώς είναι αστεϊσμός. Η εντολή σας, να εργαστώ (εγώ και οι υπόλοιποι παράγοντες) δημιουργικά για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, ξεπερνάει και τα όρια του αστεϊσμού.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ίσως χρειάζονται που και που τέτοια αστεία…

Με εκτίμηση

Φώτης Κωστούλας».

Πάντως από όλα τα παραπάνω και με δεδομένο την υποβόσκουσα κόντρα ανάμεσα στην Nova και αρκετές ομάδες, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μπροστά μας ένα… θερμό δίμηνο και στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν θα πρέπει να αποκλειστούν ραγδαίες εξελίξεις!

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Agrinio...st

    Να ξεκινήσετε και εσείς -όπως και οι υπόλοιποι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου- να εργάζεστε δημιουργικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του πρωταθλήματος της Super League, στο οποίο αποδεδειγμένα η ελληνική κοινωνία γυρίζει την πλάτη,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Σε ποιον αναφέρεται η σούπερ λιγδα ;;; Έναν άνθρωπο σαν τον Κωστουλα, θα έπρεπε να τον είχαν πρότυπο με αυτές της επενδύσεις που έχει κάνει,και με το ευ αγωνίζεσθαι … του την λένε και από πάνω ;;;;;
    Ντροπη !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.