Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Επιτέλους, το κλειστό της αερογέφυρας παύει να είναι “φάντασμα”

Επιτέλους, το κλειστό της αερογέφυρας παύει να είναι “φάντασμα”

DSCN0594
Xαράς ευαγγέλια για όσους στην περιοχή του Αγρινίου αγαπούν τον αθλητισμό. Πλησιάζει η στιγμή που θα παραδοθεί το κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της  αερογέφυρας.
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες οι οποίες υπολογίζεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Στο γυμναστήριο έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες η τοποθέτηση του παρκέ , που είναι ουσιαστικά το μόνο που απομένει σε συνδυασμό με την τοποθέτηση κάποιων σωμάτων θέρμανσης και ελαχίστων εργασιών που εκκρεμούν  να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση του έργου, ενώ φυσικά τελευταίες θα γίνουν και οι συνδέσεις για το νερό και το ρεύμα.
Οσονούπω ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στον περιβάλλονται χώρο του γυμναστηρίου, ενώ ο δήμος Αγρινίου έχει αναλάβει να ασφαλτοστρώσει τους δρόμους γύρω από το γήπεδο, για ευκολότερη πρόσβαση σε αυτό.
Να θυμίσουμε ότι ο  Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Iούλιος Συναδινός, σε επίσκεψή του στο Αγρίνιο τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά την οποία επισκέφθηκε και το γυμναστήριο στην αερογέφυρα, είχε χαρακτηρίσει «ντροπή για τον αθλητισμό και την πολιτεία να μην μπορεί να ολοκληρώσει ένα απλό προπονητήριο , ιδιαίτερα σε μια πόλη και έναν δήμο που έχει μεγάλες ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές”.
Επιτέλους λοιπόν, το γυμναστήριο- “φάντασμα”  θα δοθεί σύντομα προς χρήση στους πολίτες του Αγρινίου ενώ σε συνδυασμό με τα έργα στο ΔΑΚ και σε άλλα περιφερειακά γήπεδα  κάλλιστα μπορεί να γίνει λόγος για ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Αγρινίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.