Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Eπιθεώρησε έργα στο οδικό δίκτυο η Σταρακά

Eπιθεώρησε έργα στο οδικό δίκτυο η Σταρακά

Η Αντιπεριφερειάρχης Χ. Σταρακά σε επιθεώρηση εργασιών στο οδικό δίκτυο.
1Επιθεώρηση εργασιών πραγματοποίησαν την Παρασκευή 12/5 η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά και οι τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο έργο του επαρχιακού οδικού δικτύου Μοναστηράκι-Πάλαιρος – Μύτικας.
Το έργο αφορά στη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου Μοναστηράκι – Πάλαιρος – Μύτικας ετών 2015-2016 και έχει προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.
Πρόκειται για τη συντήρηση τμήματος της επαρχιακής οδού Βόνιτσα-Πάλαιρος – Μύτικας και του δρόμου Θύρρειο – Μοναστηράκι – Βόνιτσα. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 και οι εργασίες που εκτελούνται με την τωρινή εργολαβία περιλαμβάνουν:
– Ανακατασκευή οδοστρώματος σε τοπικές καθιζήσεις.
– Καθαρισμό τάφρων και οχετών.
– Επούλωση λάκκων
με ασφαλτόμιγμα.
– Κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης ασφαλτομίγματος μεταβλητού πάχους όπου χρειάζεται.
– Διαγράμμιση του οδοστρώματος, τοποθέτηση πινακίδων και πλαστικών οριοδεικτών.
Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο έργο «Βελτίωση οδού Κουβαράς – Φυτείες – Αστακός και Φυτείες – Κατούνα – Μύτικας» για να διαπιστωθεί από κοντά η εξέλιξη και η πρόοδος των εργασιών βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί.
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ.Σταρακά δήλωσε σχετικά: «Επιβλέπουμε τις συντηρήσεις του επαρχιακού δικτύου στο πολύ σημαντικό κομμάτι Μοναστηράκι – Πάλαιρος – Μύτικας καθώς ο κυκλοφοριακός φόρτος αναμένεται να αυξηθεί λόγω καλοκαιριού. Παράλληλα, διαπιστώνουμε από κοντά την πρόοδο στο έργο Κουβαράς – Φυτείες και από εκεί προς Κατούνα και Μύτικα διότι θεωρούμε ζωτικής σημασίας το να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, κάτι που παρακολουθεί τακτικά και ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας».

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Yam

    Πρόσεχε βρε παιδί μου μην συνγκαείς από την Ασφαλτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.