Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

 Επιθέσεις… να δακρύζεις

 Επιθέσεις… να δακρύζεις

Δύο φορές προηγήθηκε η ΑννανΑθλέτικ χθες το απόγευμα με αντίπαλο τη ΣτέρλινγκΑλμπιον, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με 2-2, χαλώντας μας το υψηλό 2.40. Σε χαλαρούς ρυθμούς θα ποντάρουμε σήμερα.

Αναμενόμενα, το βλέμμα μας πέφτει στις εθνικές ομάδες, εκεί όπου θα πάμε στην αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Εσθονία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σαφώς και είναι το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση σε αυτή την αναμέτρηση, όμως το αρνητικό για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη είναι ότι σκοράρει με τρομερή δυσκολία, υστερεί σε φαντασία και δημιουργία και αρκεί να αναφέρουμε ότι δεν έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της, με το πιο πρόσφατο όπου τα κατάφερε, να είναι εκείνο με το εξαιρετικά αδύναμο Γιβραλτάρ.

Από την άλλη μεριά, η Εσθονία έχει δείξει ότι μπορεί να υστερεί σε ποιότητα, όχι όμως και σε μαχητικότητα. Μόλις σε τρία από τα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει χάσει με περισότερο από ένα γκολ διαφορά, με την πιο πρόσφατη αναμέτρησή της να είναι η ήττα με 2-0 από την Ουγγαρία εκτός έδρας. Μοιάζει να έχει λογική η επιλογή του συνδυαστικού 1 και under 2.5, σε απόδοση 2.50.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός στο bet-hoven.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.