Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Χοντραίνει η κόντρα 6ης ΥΠΕ με Αναγνωστόπουλο για το Κ.Υ. Αιτωλικού

url  «Αντιμετωπίζει τους συναδέλφους του σαν “ορντίναντσες” και υποτακτικούς»  
Η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “αδικαιολόγητη  εξωθεσμική,  προσωπική επίθεση και διοργάνωση διαμαρτυρίας του Διευθυντή του Κ.Υ. Αιτωλικού που έχει μοναδικό στόχο να αποπροσανατολίσει τον πληθυσμό από την πραγματικότητα”, αναφορικά με το θέμα των εφημεριών.
Σημειωτέον σήμερα έλαβε χώρα η συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία καλούσε ο διευθυντής του Κ.Υ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΥΠΕ αναφέρει:
Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ενημερώνει υπεύθυνα  τους πολίτες του  Ν. Αιτωλοακαρνανίας  και  ιδιαίτερα  της  περιοχής  ευθύνης  του  Κ.Υ. Αιτωλικού,  πως με απόλυτη  αίσθηση ευθύνης,  προχώρησε σε θεσμική προσπάθεια συνεννόησης με  το ιατρικό προσωπικό για την κατάρτιση προγράμματος εφημέρευσης του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του Κ.Υ. Αιτωλικού και του Κ.Υ. Αστακού, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο προσωπικό σε κάθε δομή για την 24 ωρη λειτουργία της.
Η αδικαιολόγητη  εξωθεσμική,  προσωπική επίθεση και διοργάνωση διαμαρτυρίας του Διευθυντή του Κ.Υ. Αιτωλικού έχει μοναδικό στόχο να αποπροσανατολίσει τον πληθυσμό από την πραγματικότητα.
Η θέληση του είναι να αντιμετωπίζει τους συναδέλφους του σαν « ορντίναντσες »  και υποτακτικούς για να καλύπτουν την ουσιαστική του απουσία από την λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Η ανακοίνωση Αναγνωστόπουλου

Η ανακοίνωση αυτή ουσιαστικά  είναι απάντηση προχθεσινής ανακοίνωσης του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού Ιωάννη Αναγνωστόπουλος που κατήγγειλε «την ωμή και εσκεμμένη παρέμβαση του Υπ/τη της 6Ης ΥΠΕ κ. Κωστακιώτη στη διάλυση του Κ.Υ. Αιτωλικού». Ανέφερε επίσης τα εξής:
«Με απαράδεκτες μεθοδεύσεις άλλων εποχών τύπου “εντέλλεσθε”, με απειλές και εκβιασμούς χωρίς καμιά επικοινωνία με το Δ/ντη του Κ.Υ. Αιτωλικού προσπαθεί να κλείσει την εικοσιτετράωρη καθημερινή λειτουργία του Κ.Υ.Κάνουμε έκκληση στο Δ/τη και συνάδελφο κ. Γιαννόπουλο και στον Υπ/τη κ. Ζαμπάρα να παρέμβουν.
Περιμένουμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να τοποθετηθούν. Καλούμε τη Πέμπτη 31/03/2016 στις 10.00 πμ τους φορείς, το τύπο και το λαό της περιοχής για ενημέρωση και κινητοποίηση».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.