
Ο Τάκης Αγραφιώτης είπε στον Φώτη Κωστούλα πως όσο υπάρχουν ομάδες δορυφόροι δεν θα υπάρχει και κεντρική διαχείριση. «Δεν έχουμε ανάγκη να γίνουμε δορυφόροι» η απάντηση του Παναιτωλικού.
Μετά τον ΠΑΟΚ κι ο Παναιτωλικός βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ο Τάκης Αγραφιώτης είπε στον Φώτη Κωστούλα: «Όσο υπάρχουν ομάδες δορυφόροι στη Λίγκα, δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση. Εχετε πάρει χαρτάκι από τον Γκαγκάτση».
Η κουβέντα αυτή ειπώθηκε με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση. Μία κεντρική διαχείριση που θέλει ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός σε κάτι το οποίο συμφώνησε τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η ΑΕΛ με τον Αλέξη Κούγια.
Μάλιστα ο Φώτης Κωστούλας απάντησε ζητώντας από τον Τάκη Αγραφιώτη να ανακαλέσει προσθέτοντας πως ο Παναιτωλικός δεν έχει ανάγκη να γίνει δορυφόρος καμίας ομάδας.
«Πρέπει να ντρέπεται ο κύριος Αγραφιώτης. Πείτε μου για ποιο λόγο να γίνω δορυφόρος. Πάρτο πίσω. Οποιος δεν είναι με τον Ολυμπιακό είναι εχθρός του;», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Παναιτωλικού και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας του «Συμφωνείτε με τον κύριο Αγραφιώτη».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρκέστηκε στο «Υπάρχουν σύννεφα και για τον Παναιτωλικό».
Από την πλευρά του ο κ.Κωστούλας ανέφερε: «Για να δούμε τι θα βγάλει το σύννεφο. Κατάλαβα κύριε Μαρινάκη»
Πηγή: gazzetta.gr
ΑΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ,ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ……
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 600000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ !!!!!!
ΓΙΑ ΠΕΣ , ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΑ ”ΦΟΡΑ ” Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ?? ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ……
Ασ’ τα Διάλα … οι Ευνουχισμένοι Τάβροι … στο Βάλτο… που Υποτίθεται … ότι την πληρώνουν τα Βατράχια….
Βάτραχος ο Παναιτωλικός ΜΟΥ ΔΕΝ Υπήρξε…. ΔΕΝ Είναι … ΠΟΤΕ!….
ΔΕΝ θα τον Πατήσει – τσαλακώσει Κανένας…
Αυτοκρατορικό Κόμπλεξ…
– ΔΕΝ μας Προσκυνάτε;;…
– Θα σας Ξεσκίσουμε!….
(ΚΑΙ ΔΕΝ’ με νοιάζει Αυτοκράτωρ Γάβρος … ή Ό,τι… Αφτοκράτωρ Εποχής … Παρανοϊκός… ο οποίος Εκπέμπει Εξουσία και Κολοσσαία … όποιος και νά’ ναι με νοιάζει…)
Κοτζαμπάσηδες…
παρότι άθεος…
Εσείς οι “Χριστιανικούρες” με Βουλέβματα και παράσημα πουχού Σεραφείμ Πειραιώς (που υποτίθεται … μάλλον Εκκλησιαστικού Δικαίου … ότι θρησκεφτικώς έχει απαγορεύσει τη μ%%$##κία στα όρια Πειραιώς…)
– Κόφτε τις , μα επίσης αμαρτωλές … κατά Πειραιώς Δεσπότη σας … (που σας χαϊδεύει… πάντωε..)
Ονειρώξεις
Να πλένετε , Θρησκεφτικώς το Στοματάκι σας με Αγιασμό και το Παχουλό Κορμάκι σας με Ευχαίλεο , άμα βάζετε στο αμαρτωλό σας στοματάκι τον Παναιτωλικό!….
.. “Κωστουλικός” ΔΕΝ Είμαι…. Κριτικός , έναντι Ενός Πολύ Καλού …με άπειρα Λάθη Ιδιοκτήτη Παε Παναιτωλικού Είμαι…
Το μόνο που του Λέω…. Είναι , από Πλούσιος να Γίνει Τρισπάμπλουτος…
ΑΓΩΓΗ Για Ηθική Βλάβη στον “προκείμενο”….
Μα Δισεκατομμύρια Παπ%%$##ρα “καταγγέλτη”…. Σε Δημόσια Συνεδρία…
Ξύρισέ τον!… Νομικές Μπουνιές σε Τόνους αναπαβμένης Κοιλιάς…
Θ._
(πάντα Κριτικός έναντι Καλών και Λαθών Φώτ’…
Αλλά Σπίλους στην Πεντακάθαρη… ΚΑΙ Λόγω Φώτ’ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ,τους στέλνω στο Διάτανο….
Αφτά..
Θ._
(συνεχίζεται… με μάλλον Πληρέστερη Ανάρτηση..)
ο υπόδικος που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν φυλακή κουνάει το χέρι στον πρόεδρο, ντροπή και αίσχος. Αν υπάρχει δικαιοσύνη θα υπάρξει δικαίωση αλλιώς χάος……