Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο

Ένταση στο Πολυτεχνείο στο στόχαστρο μπήκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προπηλακίστηκαν Σκουρλέτης, Δρίτσας, Φίλης, Ρήγας, Μαντάς – Άγνωστοι προσπάθησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο στον χώρο

Ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μπει στο Πολυτεχνείο. Άγνωστοι τους επιτέθηκαν με στόχο να τους εμποδίσουν να μπουν στον χώρο. Προπηλακίστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πάνος Σκούρλέτης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Κώστας Γαβρόγλου, ο Νίκος Φίλης και ο Χρήστος Μαντάς. Στο στόχαστρο μπήκε και ο Νίκος Τόσκας που βρέθηκε στο σημείο.

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση στην είσοδο του Πολυτεχνείου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να τιμήσουν τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου νωρίς το πρωί, ίσως σε μια προσπάθεια να αποφύγουν πιθανή ένταση.

Η κίνηση ωστόσο έγινε αντιληπτή από κάποιους οι οποίοι θέλησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο και έτσι επικράτησε ένταση.

Δεκάδες άτομα άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ άρχισαν να εκτοξεύονται νερά και καφέδες. Τελικά φαίνεται ότι υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να “υποχωρήσουν” για να μην… ξεφύγει η κατάσταση.

Στο σημείο παραμένουν περισσότερα από 200 άτομα τα οποία “περιφρουρούν” τον χώρο της εισόδου στο Πολυτεχνείου.

Όπως περιέγραψε ο Παναγιώτης Ρήγας ήταν μια μεγάλη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που επιχείρησε να μπει στο Πολυτεχνείο. Χαρακτήρισε το επεισόδιο “έκφραση φασισμού”.

Τόνισε επίσης ότι στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν και ηλικιωμένα άτομα, άνθρωποι που διώχθηκαν και βασανίστηκαν από τη χούντα των συνταγματαρχών.

newsit.gr 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.