Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή και επί ένα χρόνο παρακολουθούσε την Ιωάννα η φερόμενη ως δράστιδα!

Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή και επί ένα χρόνο παρακολουθούσε την Ιωάννα η φερόμενη ως δράστιδα!

Η αστυνομία εκτιμά ότι η 35χρονη είχε αποκτήσει εμμονή με την άτυχη γυναίκα, την οποία φέρεται να είχε παρακολουθήσει μέχρι και στο σπίτι της.

Επί περίπου έναν χρόνο η 35χρονη φερόμενη ως δράστις, φαίνεται πως παρακολουθούσε κάθε κίνηση της άτυχης Ιωάννας Π.. Μολονότι ακόμη παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς έβαλε στο μυαλό της την εφαρμογή του αρρωστημένου σχεδίου για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, είχε αποκτήσει εμμονή με την Ιωάννα, την οποία παρακολουθούσε στενά.

Και το έκανε συστηματικά επί μήνες όχι μόνο στα social media, όπου την (παρ)ακολουθούσε διαρκώς κάνοντας like σε όλες της τις αναρτήσεις τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, αλλά και στην… κανονική ζωή. Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση κι έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας που φέρεται να έριξε το βιτριόλι, η 35χρονη παρακολουθούσε στενά και για καιρό τις κινήσεις της Ιωάννας. Πιθανότατα την είχε κατασκοπεύσει αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα στη διαδρομή προς την εργασία της προκειμένου να διαπιστώσει την ώρα άφιξή της ούτως ώστε να σχεδιάσει το χτύπημα. Όπως επίσης είχε «χαρτογραφήσει» την γύρω περιοχή από την εργασία της Ιωάννας για να ξέρει πώς να κινηθεί, ενώ είχε εισέλθει και στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου τελικά έκανε την επίθεση, προκειμένου να βρει το σημείο που θα έστηνε την ενέδρα της.

Επιπλέον όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε παρακολουθήσει τις κινήσεις της Ιωάννας ακόμη και στο σπίτι της στο Μοσχάτο, προκειμένου να καταγράψει με ακρίβεια το καθημερινό πρόγραμμα της άτυχης γυναίκας, ούτως ώστε να καταλήξει στην ώρα και στο μέρος, που θα την ευνοούσε περισσότερο για να πραγματοποιήσει την αποτρόπαια επίθεση.

Εν τέλει, η φερόμενη ως δράστιδα, για άγνωστους ακόμη λόγους, αποφάσισε να προβεί στη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι, πάντα σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, στην είσοδο των γραφείων όπου εργάζεται η Ιωάννα. Τα λάθη που έκανε όμως, τα ίχνη που άφησε πίσω της όπως επίσης και τα «λάφυρα» που θέλησε να διατηρήσει στην κατοχή της οδήγησαν τις Αρχές στο κατόπι της κι εν τέλει στη σύλληψή της.

www.ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.