Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της μαυροφορεμένης και την διαδρομή της

Επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της μαυροφορεμένης και την διαδρομή της

Στην αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως είμαστε για τη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα.

Η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες του STAR γνωρίζει την φωνή της καθώς υπάρχει η τηλεφωνική επικοινωνία που έκανε μέσα από τηλεφωνικό θάλαμο απ’ όπου κάλεσε τον ταξιτζή.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της δράστριας, ενώ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπό της.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχουν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση.

Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους. Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση.

Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει, και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.