Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Συμβασιούχοι του Νοσοκομείου Αγρινίου: οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες μας θα συνεχιστούν

Συμβασιούχοι του Νοσοκομείου Αγρινίου: οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες μας θα συνεχιστούν

Η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων στη φύλαξη και την καθαριότητα του Νοσοκομείου Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την παρέμβαση της στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου το απόγευμα της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “το επόμενο διάστημα οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν, ώστε με τον αγώνα μας να επιβάλλουμε τα δίκαια αιτήματά μας”.

Η ανακοίνωση:

Με επιτυχία, παλμό και αγωνιστική διάθεση ολοκληρώθηκε και υλοποιήθηκε χθες (30/10/2019) έπειτα από απόφασή μας, η παρέμβαση – αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, από την επιτροπή αγώνα συμβασιούχων σε φύλαξη και καθαριότητα του Γ.Ν.Α. και τη στήριξη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου. Πριν την έναρξη της συζήτησης εκ μέρους της επιτροπής αγώνα, παρουσιάστηκε το επίμαχο πρόβλημα των απολύσεων, ενώ ήδη είχε μοιραστεί το ψήφισμα σε όλες της παρατάξεις.

Στην είσοδο της αίθουσας συνεδριάσεων μοιραζόταν ήδη αναλυτική ενημερωτική ανακοίνωση, όπου με το πανό και τη συμμετοχή μας, ενημερώσαμε πιο μαζικά τους εργαζόμενους της περιοχής για το μεγάλο πρόβλημα των συμβασιούχων. Θα συνεχίσουμε αγωνιστικά. Σπάμε το φόβο και τις απειλές. Δηλώνουμε ότι δεν πτοούμαστε.

Έπειτα από τις παρεμβάσεις του Δημάρχου και όλων παρατάξεων, ομόφωνα υιοθετήθηκε το ψήφισμα στήριξης.

Το επόμενο διάστημα οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν, ώστε με τον αγώνα μας να επιβάλλουμε τα δίκαια αιτήματά μας:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

• ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ
• ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ – ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
• ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΜΑΣ
• ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
• ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

• MΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
• ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
• ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.