Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Μύτικα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Μύτικα
koi-aimodosia-mytikas
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, από 09:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ., στο Κέντρο Υγείας Μύτικα η προγραμματισμένη αιμοδοσία. Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας επιμελήθηκε με πολύ προσοχή το έργο της αιμοληψίας.
“Ενημερώνουμε ότι από την προηγουμένη αιμοδοσία που έγινε στις 17.1.2016 υπάρχει αποθεματικό 50 μονάδες. Δόθηκαν σε ασθενείς της Αλυζίας 15 μονάδες, που ήταν σε διάφορα Νοσοκομεία της Ελλάδας. Σήμερα έδωσαν 22 αιμοδότες. Η τράπεζα αίματος που υπάρχει στο Νοσοκομείο Λευκάδος έχει στην διάθεση της συνολικά 57 μονάδες. Ευχαριστούμε τους νέους αιμοδότες που προσήλθαν και τέλος ευχαριστούμε και αυτούς που ενώ προσήλθαν δεν μπόρεσαν να δώσουν για διάφορους λόγους.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια ανεξαιρέτως σε όλους τους συντελεστές διοργάνωσης της αιμοδοσίας. Στους ευαίσθητους περί την προσφορά αίματος συμπολίτες μας, στους υπέροχους ανθρώπους του συνεργείου αιμοληψίας από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, οι οποίοι χρόνια τώρα πραγματοποιούν τις αιμοληψίες χωρίς να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα, στο Κ.Υ. Μύτικα”, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα mytikaspress.blogspot.gr.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.