Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχίες Αγρινιωτών στο Ζίου Ζίτσου- Συγχαρητήρια αστυνομικών στον Νίκο Μπανιά

Επιτυχίες Αγρινιωτών στο Ζίου Ζίτσου- Συγχαρητήρια αστυνομικών στον Νίκο Μπανιά

Στο Διεθνές Τουρνουά Brazilian Jiu Jitsu 2019 (Athens Invitational Tournament 2019) και στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ,στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης την 01/11/2019, συμμετείχε ο Αγρινιώτης αστυνομικός Νίκος Μπανιάς και η Ακαδημία του ΜΑΤΑ LEAO ACADEMY.
Συγκεκριμένα, στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu Αστυνομικών κατέλαβε την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο, σε κατηγορία δέκα πολύ δυνατών και διακεκριμένων αθλητών υψηλού επιπέδου.
Παράλληλα ως επισήμως κρατικά αναγνωρισμένος προπονητής της Γ.Γ.Α., με τρεις αθλητές της ακαδημίας του ΜΑΤΑ LEAO ACADEMY συμμετείχε στο κορυφαίο Πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου JIU JITSU στην Ελλάδα όπου διακρίθηκαν και εκπροσώπησαν επάξια την Ακαδημία ΜΑΤΑ LEAO ACADEMY και την πόλη του Αγρινίου βάζοντάς την στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα κατέλαβαν για 1η φορά στο άθλημα αυτό τις εξής θέσεις: Ο Γιώργος Κακαζιώτης (16 ετών) την 2η θέση / ασημένιο μετάλλιο και ο Αναστάσης Κλιάφας (17 ετών)τη 2η θέση / ασημένιο μετάλλιο.
«Ο συνάδελφος Νικόλας, μας έκανε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για ακόμη μια φορά, για την αγωνιστικότητα του και το ήθος του! Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!», αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας που εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.