Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχόντες των πανελλαδικών βράβευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Επιτυχόντες των πανελλαδικών βράβευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Aνακοίνωση της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

vasΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποίησε, σήμερα 25η Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου IMPERIAL, την βράβευση των τέκνων Αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του έτους 2016, για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγρινίου, Αντιδήμαρχος κ. Όλγα Σαλακίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου κ. Νικόλαος Καζαντζής, ο Διευθυντής της Δ.Α Ακαρνανίας κ.  Δημήτριος Παπαευθυμίου, ο Πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.  Χρήστος Μαυραγάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ.  Δημήτριος Τσούνης καθώς και πλήθος κόσμου.
Στην ομιλία τους τονίστηκε ότι «ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί το πιο υγειές κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας παρότι βάλλεται μέσα από αυτή την δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, η οποία έχει πλήξει όλες τις κοινωνικές ομάδες. Επίσης, τονίστηκε από τους ομιλητές ότι η μεγαλύτερη επένδυση των γονέων δεν είναι η υπερπληθώρα προσφοράς καταναλωτικών αγαθών στα παιδία τους, αλλά η προσφορά γνώσης και παιδείας. Τέλος δόθηκε έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος Αστυνομικός Υπάλληλος όπου το καθήκον, το ακατάστατο ωράριο, η εργασία σε γιορτές και Εθνικές επετείους τον απομακρύνουν από την θαλπωρή της οικογένειας».
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συγχαίρει όλους τους μαθητές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τα τέκνα των Αστυνομικών Υπαλλήλων για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας καθώς και για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

vas

vas

vas

vas

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.