Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Επιτυχώς η άσκηση για σεισμό στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Επιτυχώς διεξήχθη η άσκηση «ΙΔΑΣ» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου στα πλαίσια του ελέγχου επιχειρησιακής ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης μετά από σεισμό σε εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ». Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αναφέρει:

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
Εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας για την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων καθώς και του Ιατρικού , Νοσηλευτικού, Διοικητικού και Λοιπού προσωπικού που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άκρως επιτυχημένη άσκηση «ΙΔΑΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 5/4/2019 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου στα πλαίσια του ελέγχου επιχειρησιακής ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης μετά από σεισμό σε εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ».
Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στο Ε.Κ.ΕΠ.Υ για τον συντονισμό της άσκησης , την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου , το Ε.Κ.Α.Β. παράρτημα Ι.Π. Μεσολογγίου, την ΕΛ.ΑΣ. και τον Ελληνικό Στρατό που συνέβαλλαν ουσιαστικά στην υλοποίησή της.
Με δεδομένο ότι αποτέλεσε την πρώτη άσκηση για τον σεισμό που έχει γίνει στο Νοσοκομείο μας, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση και τα επόμενα χρόνια προς σχεδιασμό και υλοποίηση αντίστοιχων ασκήσεων που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Νοσοκομείου μας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.