Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Επιβεβαιώνει ο Γ.Βαρεμένος: προχωρημένο ενδιαφέρον του Κατάρ για το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου

Επιβεβαιώνει ο Γ.Βαρεμένος: προχωρημένο ενδιαφέρον του Κατάρ για το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου

Σε πλήρη επιβεβαίωση του προ μηνός ρεπορτάζ του agrinionews.gr  για επενδυτικό ενδιαφέρον του Κατάρ για το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου προβαίνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του Αχελώου.

Το agrinionews.gr είχε αποκαλύψει την ύπαρξη του επενδυτικού ενδιαφέροντος  σημειώνοντας πως το Κατάρ έχει παραλάβει πλήρη φάκελο για τις υποδομές του εν λόγω αεροδρομίου ενώ το θέμα χειρίστηκε προσωπικά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος που μάλιστα την 31η Οκτωβρίου βρέθηκε στην αραβική χώρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Βαρεμένου, το ενδιαφέρον είναι προχωρημένο  και οι συζητήσεις σε πλήρη εξέλιξη και αφορούν τη  λειτουργία βάσης αεροπορικής εκπαίδευσης. Εμίρης μάλιστα του Κατάρ, σύμφωνα με τον Γ.Βαρεμένο, βρέθηκε στο Αγρίνιο διαμένοντας στην πόλη και κάνοντας αυτοψία στο χώρο.

Σημειώνει εξάλλου ο βουλευτής πως έχει ζητηθεί από το Κατάρ να απαντήσει μέχρι τον Μάιο του 2019 και επισημαίνει πως οποιαδήποτε θετική εξέλιξη θα έχει μεγάλη σημασία για το Αγρίνιο καθώς θα εγκατασταθούν πολλές οικογένειες Καταριανών.

Δείτε τις δηλώσεις Βαρεμένου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. xristos5000

    Ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει, αν μπορούμε να το δώσουμε δεν ξέρω, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι και ο κύριος διάδρομος και ο παράλληλος καθώς και τα κτίρια είναι κατασκευασμενα με χρήματα του ΝΑΤΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.