Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2019

Επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του για το δήμο Μεσολογγίου ο Σταμάτης

Kάνει το μεγάλο βήμα και δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ο Δημήτρης Σταμάτης.

Ο πρώην νομάρχης Αιτωλοακαρνανία, πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου το 2010, επιβεβαιώνει τα σενάρια πως επιθυμεί να εκλεγεί δήμαρχος στο Μεσολόγγι.  «Κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του στο MessolonghiNews ο Δ. Σταμάτης αναφέρει: «Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου, με σεβασμό στην Ιστορία και τις Παραδόσεις της Ιερής μας πόλης και με φιλοδοξία να καταστεί μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη!
Απευθύνω ενωτικό κάλεσμα για δημιουργική προσφορά σε όλους του πολίτες, με πολιτικό πολιτισμό απέναντι στους συνυποψηφίους μου.
Κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου!» .

Είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια υποψηφιότητα έκπληξη   που προκαλεί αίσθηση και εντύπωση. Ίσως είναι η πρώτη φορά που πρόσωπο διεκδικεί τη δημαρχία δύο διαφορετικών δήμων στην Αιτωλοακαρνανία. Το 2010 δεν δικαίωσε τις προσδοκίες αποτυγχάνοντας ως υποψήφιος στον δήμο Αγρινίου. Βέβαια στο Μεσολόγγι παραμένει στο επίπεδο των προθέσεων καθώς μέχρι την κατάρτιση του συνδυασμού υπάρχει δρόμος. Η υποψηφιότητα του στηρίζεται από παραδοσιακούς πολιτικούς του φίλους αλλά προκαλεί και αντιδράσεις .

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Όπως πάει αυτός θα φτάσει μέχρι τον Πύργο!!!Πρέπει να βγει νόμος μέχρι 3 φορές υποψήφιος σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία…Εγώ πιστεύω πως δεν θα μπορέσει να φτιάξει ψηφοδέλτιο…ούτε θέλει να κατέβει..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ…..

  2. Α,Ω

    Όποιος πιστεύει ότι θέλει να κατέβει για δήμαρχος εκεί κάνει μεγάλο λάθος, κάτι θέλει για τον ίδιο ή για τα παιδιά του ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.