Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Επτά δενδρύλλια χασίς ξερίζωσε η αστυνομία στο Μεσολόγγι

Επτά δενδρύλλια χασίς ξερίζωσε η αστυνομία στο Μεσολόγγι

xasis
Επτά δενδρύλλια χασίς βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια ύψους από 30 έως 70 εκατοστά σε περιοχή του Μεσολογγίου, κοντά σε αγροτεμάχιο 59χρονου. Όπως φαίνεται τα δενδρύλλια καλλιεργούσε ο 59χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Επίσης από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ακόμα δενδρύλλια χασίς από ανεκμετάλλευτο υπαίθριο χώρο με πυκνή βλάστηση μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, ύψους από 30 εκατοστά μέχρι μισό μέτρο το καθένα. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη για την καλλιέργειά τους, καθώς δεν φαίνεται να είναι αυτοφυή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος καλλιεργούσε σε αγροτεμάχιο, ανάμεσα σε βλάστηση, τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.