Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Eπτά πρόσωπα “μετράει” δημοσκόπηση για τον δήμο Αμφιλοχίας

Eπτά πρόσωπα “μετράει” δημοσκόπηση για τον δήμο Αμφιλοχίας

Εταιρεία δημοσκοπήσεων διενεργεί τηλεφωνικό γκάλοπ για το δήμο Αμφιλοχίας. Μεταξύ άλλων ερώτημα δέχονται οι δημότες και για το  ποιόν θεωρούν καταλληλότερο  οι δημότες ως Δήμαρχο  στις εκλογές του Μαΐου του 2019.
Πολλοί είναι εκείνοι που δέχονται τα τηλεφωνήματα με ένα ερωτηματολόγιο το οποίο ξεκινά από το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι από την ζωή τους στον Δήμο, πως κρίνουν την κατάσταση τα τελευταία χρόνια, την καθημερινότητά τους, ποιο θεωρούν ως σημαντικότερο πρόβλημα και πως κρίνουν το έργο του νυν Δημάρχου Αμφιλοχίας.
Στη συνέχεια το ερωτηματολόγιο περνά στο ζουμί, καθώς ο δημότης – ψηφοφόρος καλείται να πει ποιον θεωρεί καταλληλότερο δήμαρχο στις επερχόμενες εκλογές
Τα ονόματα για τα οποία ρωτήθηκαν αναγνώστες του maistros.gr, ήταν τα εξής: Απόστολος Κοιμήσης, Γιάννης Πρεβεζάνος, Βαγγέλης Τσούκας, Παναγιώτη Κατσιγιάννη, Μαρία Σωτηρίου, Μάρκο Βασίλα, και Γιώργος Κατσούλας.
Ακολουθεί ερώτηση για το ποιος θεωρείται ως καταλληλότερος για Δήμαρχος από τους παραπάνω και για το τι ψήφισε ο ερωτώμενος στις δημοτικές του 2014.
Προεκλογική δημοσκόπηση λοιπόν και το ερωτηματικό που προκύπτει στις συζητήσεις είναι, από ποιόν έχει παραγγελθεί η συγκεκριμένη έρευνα.

http://e-maistros.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.