Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Έρευνα της Αστυνομίας για τις φθορές στα γραφεία του Συλλόγου Ελαιόφυτου-Τριαντέικων “Παναγία Βλαχέρνα”

Έρευνα της Αστυνομίας για τις φθορές στα γραφεία του Συλλόγου Ελαιόφυτου-Τριαντέικων “Παναγία Βλαχέρνα”

Aπογοήτευση προκάλεσε στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαιόφυτου-Τριαντέικων “Παναγία Βλαχέρνα” το γεγονός πως κάποιοι προκάλεσαν φθορές παραβιάζοντας  τις πόρτες στα γραφεία του.
«Είναι απαράδεκτο να καταστρέφεται δημόσιο κτήριο που με πολύ κόπο συντηρεί ο Σύλλογος τόσα χρόνια και να ξοδεύονται τα χρήματα από συνδρομές των συγχωριανών σε επισκευές ζημιών που δημιούργησαν ανεγκέφαλοι η κακομαθημένα παιδιά», αναφέρει ο Σύλλογος για το ζήτημα που ερευνά και η Ασφάλεια Αγρινίου.

Αναλυτικά αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιόφυτου-Τριαντέικων “Παναγία Βλαχερνών”

Οργή και ντροπή νοιώσαμε όταν βρήκαμε την πόρτα εισόδου του Συλλόγου μας όχι μόνο παραβιασμένη με αιχμηρό αντικείμενο αλλά και με σοβαρές ζημιές.
Το ίδιο και η δεύτερη πόρτα εισόδου. Λίγες ημέρες πριν κάποιος- κάποιοι χάλασαν το ρολόι της ΔΕΗ, κρέμασαν τα καλώδια κ τα γραφεία έμειναν χωρίς ρεύμα με αποτέλεσμα να μουχλιάσει το ψυγείο.
Καλέσαμε την Ασφάλεια Αγρινίου που πήρε αποτυπώματα. Μαρτυρίες κατοίκων μας υπέδειξαν κάποια άτομα αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Η υπόθεση θα πάρει την νομική οδό.
Είναι απαράδεκτο να καταστρέφεται δημόσιο κτήριο που με πολύ κόπο συντηρεί ο Σύλλογος τόσα χρόνια κ να ξοδεύονται τα χρήματα από συνδρομές των συγχωριανών σε επισκευές ζημιών που δημιούργησαν ανεγκέφαλοι η κακομαθημένα παιδιά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.