Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Έρευνες εν εξελίξει για την αιματηρή συμπλοκή στην Αμφιλοχία, καλύτερα ο 41χρονος τραυματίας

Έρευνες εν εξελίξει για την αιματηρή συμπλοκή στην Αμφιλοχία, καλύτερα ο 41χρονος τραυματίας

«Θολά» σημεία τα οποία και θα οδηγήσουν σε απαντήσεις αναφορικά με την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη διασταύρωση Κεχρινιάς, στην Αμφιλοχία, το απόγευμα της Τρίτης, καλούνται να «φωτίσουν» οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Αποτέλεσμά της υπήρξε ο τραυματισμός ενός 41χρονου που διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου, φέροντας τραύματα σε πλάτη και σπλήνα. Απαιτήθηκε να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, πλην όμως φαίνεται να διαφεύγει τον κίνδυνο.

Οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία και παράλληλα έλαβαν κατάθεση από τον 42χρονο ομοεθνή του ο οποίος ήταν μαζί του την ώρα του συμβάντος. Με βάση τα όσα είναι ως ώρας γνωστά οι δύο άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας επέβαιναν σε όχημα στην διασταύρωση της Κεχρινιάς. Τρία άλλα οχήματα έφτασαν στο σημείο με οκτώ επιβαίνοντες, οι οποίοι πιθανότατα είναι κι αυτοί αλλοδαποί. Μετά από σύντομη συζήτηση που είχαν τα «αίματα άναψαν» και το κακό έγινε.

Εξετάζονται με προσοχή όλες οι παράμετροι της υπόθεσης  ενώ φυσικά δεν αποκλείεται στην παρούσα φάση και το ενδεχόμενο να υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ των εμπλεκόμενων. Παράλληλα, έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά αγνώστων, εν αναμονή της ταυτοποίησης των δραστών και πιθανών συλλήψεων.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.