Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Αγωνία για 45χρονο αγνοούμενο Αγρινιώτη -έρευνες στην περιοχή της Κλεισούρας-οι νεώτερες εξελίξεις

Αγωνία για 45χρονο αγνοούμενο Αγρινιώτη -έρευνες στην περιοχή της Κλεισούρας-οι νεώτερες εξελίξεις

Ανησυχία επικρατεί για 45χρονο Αγρινιώτη που εξαφανίστηκε και είναι σε εξέλιξη έρευνες στην περιοχή του φαραγγιού της Κλεισούρας.

Ο εν λόγω άνδρας δεν έδωσε σημεία ζωής στους οικείους από τις 11 χθες το πρωί όταν και έφυγε για πεζοπορία στην περιοχή των Φραγκουλέικων όπου εντοπίστηκε το όχημα του.

Καθώς πέρασαν οι ώρες και δεν επέστρεψε ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες το βράδυ με τη συμμετοχή και της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.

Ως τις πρωινές ώρες σήμερα ο 45χρονος δεν εντοπίστηκε με την αγωνία να είναι μεγάλη.


Νεώτερη ενημέρωση 09.15 : Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, έχει εντοπιστεί ο άνδρας σε χαράδρα σε δύσβατο σημείο του Αρακύνθου, σε διαδρομή από Φραγκουλέικα προς Ελληνικά,  και είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση προσέγγισης του από την Ομάδα Διάσωσης της ΕΜΑΚ.

Συντονίζεται η επιχείρηση από τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Χριστόφορο Μπόκα .

Για την κατάσταση της υγείας του δεν υπάρχει πληροφόρηση καθώς ακόμη δεν έφθασαν στο σημείο οι διασώστες και προς το παρόν η επαφή είναι οπτική.

Νεώτερη ενημέρωση 10.35 : Ανησυχητικές είναι οι νεώτερες πληροφορίες για τον 45χρονο άνδρα καθώς φέρεται να μην έχει τις αισθήσεις του. Η επιχείρηση ανάσυρσης του είναι δύσκολη καθώς βρίσκεται σε βάθος 100 μέτρων.

 

Στο βάθος της χαράδρας έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του ο 45χρονος-φωτό messolonghinews.gr

Νεώτερη ενημέρωση 13.05: Ανάρτηση της Πυροσβεστικής στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.