Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Έργα σε γήπεδα του δήμου Αγρινίου

Έργα σε γήπεδα του δήμου Αγρινίου

1
Συνεχίζονται τα έργα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών που έχει προαναγγείλει η δημοτική αρχή Αγρινίου/
Πλέον ξεκίνησαν οι εργασίες στα γήπεδα Καινουρίου, Παναιτωλίου και Καραπαπά, όπως και η κατασκευή βοηθητικού στο Καινούριο. Επίσης, σύντομα ξεκινά και αυτό των Παπαδατών. “Σε λίγο καιρό, τέσσερα γήπεδα θα είναι στη διάθεση των τοπικών σωματείων. Οι αθλητικές υποδομές πρωταρχικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής”, σημειώνει ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης.

2 3 4 5 6

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Γιώργος Θεοδώρου

  Αγαπητέ κ. Ροδίτη με έχετε εντυπωσιάσει, είστε φοβερός!!!! Πως γίνεται ένας απλός δημότης όπως είστε εσείς να ανακοινώνετε (post 15/9/2016 –σχόλια «Άποψη: Χορτοτάπητας ΔΑΚ Αγρινίου ώρα μηδέν») αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δύο ημέρες αργότερα (17/9/2016), είστε καταπληκτικός, ούτε το γραφείο τύπου του αντιδημάρχου δε σας προλαβαίνει. Βέβαια το πιο καταπληκτικό είναι πως ή με ποιο μαγικό τρόπο, θα γίνουν εντός δύο μηνών τέσσερα γήπεδα με χόρτο , όταν σε ένα χρόνο δε κατασκευάσθηκε το βασικότερο γήπεδο, αυτό του ΔΑΚ Αγρινίου και ακόμη πιο φοβερό, πως με 25.000 ευρώ θα γίνουν και τα τέσσερα όταν με το ίδιο σχεδόν ποσόν δεν έγινε ακόμη το ένα. Πράγματι είστε πολύ μπροστά!!!!
  Όσο για μένα μη στεναχωριέστε μπορώ να πάω να παίξω μπαλίτσα στα γήπεδα με χόρτο που ανήκουν σε ιδιώτες, άλλωστε πρέπει να ενισχύσουμε τον ιδιωτικό τομέα που είναι πού πιο σοβαρός από τον δημόσιο, όπως ορθά αναφέρετε και εσείς!!

 2. akis roditis

  Για την ιστορία πάντως ο αντιδήμαρχος το ανακοίνωσε στη σελίδα του στο facebook από τις 10 Αυγουστου….

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10202206047028112&id=1697680512

  Εγώ απλώς διαβάζω κυρία/κυριε “Θεοδώρου” ενώ εσείς όχι. Και ίσως γι αυτό το λόγο έχετε και τον ελεύθερο χρόνο πια να παιξετε και όση μπαλιτσα επιθυμείτε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.