Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Εργαλεία κήπου: η άμεση λύση για κάθε ανάγκη του σπιτιού σου

Εργαλεία κήπου: η άμεση λύση για κάθε ανάγκη του σπιτιού σου

Ο κήπος μας χρειάζεται πάντα την κατάλληλη περιποίηση για να είναι όμορφος και «υγιής». Μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες που βοηθούν σε αυτή την περιποίηση είναι το κλάδεμα. Παρακάτω θα βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για την τέλεια εικόνα του κήπου σου!

Εργαλεία κήπου

Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσεις για τον κήπο σου θα πρέπει πάντα να είναι εγγυημένα, υψηλής ποιότητας και εύκολης χρήσης. Είναι αυτά που ομορφαίνουν το χώρο και προσφέρουν τη δυνατότητα πολλών επιλογών. Στην Paint House ξεχωρίζει ένα πολύ δημοφιλές και αξιόλογο brand.

Stihl- Εγγυημένη ποιότητα

Ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα για τον κήπο είναι το ψαλίδι κλαδέματος Stihl. Η εταιρεία εστιάζει εδώ και χρόνια σε εργαλεία που αφορούν στην περιποίηση του εξωτερικού χώρου και κερδίζει την εμπιστοσύνη, εξαιτίας της μεγάλης ποικιλίας που διαθέτει. Σου προτείνουμε λοιπόν αυτό το εργαλείο που θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια.

Επαναφορτιζόμενο ψαλίδι Stihl ASA65

Ένα γρήγορο και ισχυρό ψαλίδι κλαδέματος με μπαταρία, ιδανικό για το κλάδεμα των αμπελιών. Είναι επίσης κατάλληλο για εργασία σε οπωρώνες και ελαιώνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δεξιόχειρες και αριστερόχειρες, έχει στιβαρό περίβλημα αλουμινίου, εργονομική λαβή, ρυθμιζόμενο ηλεκτρονικά άνοιγμα της λεπίδας, και διαθέτει εύκολη αλλαγή λάμας.

Επίσης μέσα στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται:

  • Ρυθμιζόμενο άνοιγμα της λεπίδας
  • Σώμα από αλουμίνιο
  • Έλεγχος της μπαταρίας
  • Ζώνη μεταφοράς της μπαταρίας

 

Αν είσαι λάτρης της περιποίησης του κήπου σου, τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να τον κάνεις να λάμψει!

Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της Paint House και απόκτησε τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς, στην καλύτερη τιμή!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.