Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Εργασίες αποκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης

Εργασίες αποκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης

ΔΤ - 2017.10. 3 (2) -HLEKTROFTOSIMOSΥπεγράφησαν σήμερα Τρίτη (3/10) στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Γιάννη Λύτρα, τρεις συμβάσεις κατασκευής έργων, παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Λοτσάρη και των αναδόχων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις παρακάτω εργολαβίες:
1. «Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Π.Δ.Ε. για την περίοδο 2017-2018» προϋπολογισμού 62.299,83 Ευρώ.
2. «Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Π.Δ.Ε. για την περίοδο 2017-2018» προϋπολογισμού 72.199,74 Ευρώ.
3. «Εργασίες αποκατάστασης βλαβών φωτεινής σηματοδότησης αρμοδιότητας Π.Δ.Ε. περιόδου 2017-2018» προϋπολογισμού 143.806,06 Ευρώ.
Και τα τρία έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας μετά την υπογραφή των συμβάσεων, δήλωσε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη ρευστότητας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσουν τα έργα που έχουν ήδη προγραμματισθεί.
Εκφράζοντας και τη βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ζήτησε από τους αναδόχους να ξεκινήσουν άμεσα τις εργασίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ευπλους

    Αν σβησετε και τα φωτα που καινε μερα -νυχτα για χρονια στην εθνικη θα εχετε μεγαλυτερη ρευστοτητα, αλλα για να πουμε και του στραβου το δικιο αυτη η διοικηση στο νομο ειναι σιγουρα καλυτερη απο πολλες προηγουμενες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.