Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στην απελευθέρωση τριών άγριων γερακίνων

panagia-eleousa-gerakines (1)

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» με έδρα το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 συμμετείχε σε μία ευαίσθητη και καινοτόμα δράση.
Ο εκπρόσωπος της τοπικής εθελοντικής ομάδας ορνιθοπαρατηρητών Μεσολογγίου κ. Νίκος Νούλας είχε την ευγενική πρωτοβουλία να προτείνει τη συμμετοχή του Εργαστηρίου στην απελευθέρωση τριών άγριων γερακίνων που ήταν πληγωμένες, νοσηλεύτηκαν στον Φορέα ΑΝΙΜΑ (Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριων Ζώων) και στην Αλκυόνη Πάρου και είχαν πλέον θεραπευτεί. Στη δράση αυτή, που πραγματοποιήθηκε στο Ναυταθλητικό Κέντρο του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στο Λιμάνι Μεσολογγίου, συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι νέοι με τη συνοδεία εργαζομένων και ο βρεφονηπιακός σταθμός Μεσολογγίου «Παραμυθένιος Κόσμος» με την κυρία Νεκταρία Καντζούρου, η οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση του εργαστηρίου, πάντα με αγάπη και μεράκι φροντίζει και για την ευαισθητοποίηση των νηπίων πάνω σε θέματα αναπηρίας, οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος.
“Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας η παρουσία του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαου Καραπάνου, ο οποίος ενθάρρυνε όλα τα παιδιά και συμμετείχε ενεργά στην απελευθέρωση μιας γερακίνας.
Οι νέοι μας ενθουσιάστηκαν με την επαφή που είχαν με τα άγρια αυτά ζώα και τη φύση αλλά και χάρηκαν την απελευθέρωση των πουλιών στο φυσικό τους περιβάλλον.
Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ευχαριστούμε θερμότατα το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και όλους τους Φορείς, που με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, που αφορά στην πλέον ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα των συνανθρώπων μας, που είναι τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και από μόνοι τους δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στη ζωή” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

panagia-eleousa-gerakines (2)

panagia-eleousa-gerakines (3)

panagia-eleousa-gerakines (4)

panagia-eleousa-gerakines (5)

panagia-eleousa-gerakines (6)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.