Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί σε συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κάλεσμα στη συγκέντρωση που διοργανώνει στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, απηύθυνε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η ανακοίνωση – κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου:

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και το λαό της περιοχής να δώσουν μαζικό, μαχητικό , αγωνιστικό «παρών» στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση την Κυριακή 17 Νοέμβρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο για να τιμήσουμε την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγγέλματα Αιτωλοακαρνανίας:

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στις κατασκευές

Σας καλούμε να πάρετε μέρος την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και ώρα 6:30 μ.μ. στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και στην πορεία, τιμώντας την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο το 1973.
Μια εξέγερση του λαού και της νεολαίας ενάντια στην Αμερικανοστήριχτη , φασιστική δικτατορία, που έβαλε τη χώρα μας στο «γύψο» για επτά χρόνια. Που οδήγησε χιλιάδες λαού στις φυλακές, τις εξορίες , σε βασανιστήρια και δολοφονίες με τη στήριξη και τις ευλογίες των Η.Π.Α. , του ΝΑΤΟ , της πλουτοκρατίας , του ιμπεριαλισμού.

Τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας , αγωνιζόμαστε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου, αγωνιζόμαστε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους στην περιοχή μας.
Με την πάλη μας αυτή απαντάμε στους υποστηρικτές της Χούντας, στους φασίστες δολοφόνους της «Χρυσής Αυγής» και των ομοϊδεατών τους.

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όλοι την Κυριακή ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.