Τρίτη, Ιανουάριος 15, 2019

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί σε συλλαλητήριο και απεργία για το νέο πολυνομοσχέδιο

pame-agrinio (13)
Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους σε συλλαλητήριο την ημέρα συζήτησης και απεργία την ημέρα ψήφισης του νέου πολυνομοσχεδίου. Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Κ.Α. την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή των αντιπροσώπων και των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Α., συζητήθηκε η κατάσταση που διαμορφώνεται μπροστά στο κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης και αποφασίστηκε η κλιμάκωση της πάλης με συλλαλητήριο την ημέρα που θα έρθει το πολυνομοσχέδιο για συζήτηση στη βουλή και με απεργία την ημέρα ψήφισής του.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμβάλλουν για την επιτυχία των κινητοποιήσεων σε κάθε κλάδο , σε κάθε χώρο δουλειάς και κατοικίας.

Το Δ.Σ θα πάρει πρωτοβουλίες για να υπάρξει ενιαία απάντηση από ιδιωτικό και δημόσιο τομέα , από τους μικροΕΒΕ και τη μικρομεσαία αγροτιά.

Έχουμε τη δύναμη με την οργάνωση και τον αγώνα μας να τους χαλάσουμε τα σχέδια και να περάσουμε στην αντεπίθεση .

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. εύχεται σ’ όλους τους εργαζόμενους , άνεργους, συνταξιούχους , στη νεολαία και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ σε όλους . Το 2018 να είναι ακόμα πιο μαχητικό και αγωνιστικό και με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.