Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταδικάζει την επίθεση στη «Συνείδηση»

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταδικάζει την επίθεση στη «Συνείδηση»

1

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, καταδικάζει την επίθεση στην εφημερίδα «Συνείδηση». «Οι ενέργειες αυτές δεν προσφέρουν τίποτα θετικό στο λαϊκό κίνημα , αλλά αντίθετα  λειτουργούν σε βάρος  του προβοκατόρικα  και συκοφαντικά  και για αυτό τις καταγγέλλουμε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. σε συνεδρίασή του στις 21- 9 – 2016  με απόφασή του καταδικάζει την επίθεση ενάντια στα γραφεία της εφημερίδας « ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» και του ραδιοσταθμού  «ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΑ FM 92,8»  το βράδυ της Κυριακής από “γνωστούς – αγνώστους ” κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια της πορείας  για να τιμήσουν , υποτίθεται , τη μνήμη του Π. Φύσσα στα τρία χρόνια από τη δολοφονία του από τους δολοφόνους της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» .

Οι ενέργειες αυτές δεν προσφέρουν τίποτα θετικό στο λαϊκό κίνημα , αλλά αντίθετα  λειτουργούν σε βάρος  του προβοκατόρικα  και συκοφαντικά  και για αυτό τις καταγγέλλουμε.

Οι ενέργειες αυτές ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης και των φασιστών  κι όλων εκείνων των δυνάμεων  που στηρίζουν  με κάθε τρόπο το σάπιο καπιταλιστικό τους σύστημα  και μάλιστα στ’ όνομα της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων.

Γι’ αυτό καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες  και να στρατευτούν στην πάλη για τη λύση των σύγχρονων οξυμένων προβλημάτων τους ενάντια στους πραγματικούς τους αντιπάλους, το μεγάλο κεφάλαιο και τις πολιτικές που το υπηρετούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.