Κυριακή, Φεβρουάριος 17, 2019

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει τις επιθέσεις του Ισραήλ

epi-eka

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τις επιθέσεις του Ισραήλ ενάντια του Παλαιστινιακού λαού. Επίσης καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που διαφημίζει τη συνεργασία με το Ισραήλ, ενώ όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, «μαζί δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό». Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής τις νέες δολοφονικές επιθέσεις, τις προηγούμενες μέρες, του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό . Το νέο έγκλημα είναι συνέχεια του εγκλήματος που είχε σαν αποτέλεσμα 130 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες Παλαιστίνιους στα εγκαίνια της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ , έχοντας τη στήριξη των ιμπεριαλιστικών κέντρων Η.Π.Α- ΝΑΤΟ- Ε.Ε. κλιμακώνει επικίνδυνα την εγκληματική του δράση στην περιοχή.

Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει επίσης τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που διαφημίζει τη συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ . Έχει τεράστιες ευθύνες, μαζί δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό , συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την υλοποίηση των σχεδίων των ιμπεριαλιστών , είναι συνένοχοι στο σφαγείο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΙΣΡΑΗΛ στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο .

Το Ε.Κ.Α. και τα ταξικά σωματεία , συνολικά το ταξικό κίνημα της περιοχής , εκφράζουμε , για μια ακόμα φορά, την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μας στον αγωνιζόμενο ηρωικά Παλαιστινιακό λαό. Είμαστε στο πλευρό τους.

Με την αποφασιστική μας πάλη μπορούμε να βάλουμε φραγμό στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των κυβερνήσεων που τα στηρίζουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.