Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου σε δράση

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου σε δράση

ergatiko1Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου σε συνεδρίασή του, την Παρασκευή 2 Ιούνη , αφού έκανε εκτίμηση των κινητοποιήσεων και τη δράσης του στο δίμηνο Απρίλη – Μάη, αποφάσισε τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του θα έχει ως εξής:
-Ενημέρωση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στους κλάδους , στους τόπους κατοικίας για τις επιπτώσεις των νέων μέτρων που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , που μαζί με τα παλιά , που είναι σε εξέλιξη, θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή συνολικά της εργατικής λαϊκής οικογένειας .
-Οργάνωση της πάλης για τα ζητήματα της κοινωνικής ασφάλισης – υγείας, των Σ.Σ.Ε., της ανεργίας .
-Στήριξη και συμμετοχή στην πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων και των κινητοποιήσεων στις 25 Ιούνη .
-Στήριξη του διημέρου Βαλκανικής αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής δράσης των συνδικάτων και τη διαδήλωση στο ΝΑΤΟϊ Προξενείο 24 &25 Ιούνη στη Θεσ/νίκη .
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί «τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους , τη νεολαία να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία , να συμβάλουν για την ανάπτυξη της δράσης των συνδικάτων, για την ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια συνολικά στην πολιτική κυβέρνησης- Ε.Ε. – κεφαλαίου , που με τη στήριξη των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου μας κάνουν , καθημερινά, τη ζωή κόλαση. Με την οργάνωση και τον αγώνα μας , με το δυνάμωμα της συμμαχίας μας με τη μικρομεσαία αγροτιά και τους μικοΕΒΕ , μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.