Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου: συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Στάικου

Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου: συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Στάικου

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Στάικου από τη Σαργιάδα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών σε φωτοβολταϊκό πάρκο στη Γουριά.

Ζητά παράλληλα από την Επιθεώρηση Εργασίας να μεριμνήσει εάν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας στο χώρο εργασίας και από την εταιρεία που χρησιμοποιεί τον χώρο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να είναι και να νιώθουν ασφαλείς.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Σταικου που εργαζόταν στη περιοχή της Γουριάς Μεσολογγίου.

Ζητάμε από την αρμόδια υπηρεσία της Επιθεώρησης Εργασίας να μεριμνήσει εάν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας στο χώρο εργασίας.
Καθώς, να προχωρήσει σε ελέγχους και τους επόμενους μήνες που θα εκτελούνται εργασίες στο χώρο.

Επίσης, ζητούμε από την εταιρεία που χρησιμοποιεί τον χώρο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, όπως να προμηθεύσει το προσωπικό του με είδη ρουχισμού, γάντια, κράνη και να προβεί σε ελέγχους για τις εργασίες που διενεργούνται ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να είναι και να νιώθουν ασφαλείς.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.