Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου: «Η τρομοκρατία στο εργατικό κέντρο Κατερίνης δε θα περάσει!»

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου: «Η τρομοκρατία  στο εργατικό κέντρο Κατερίνης δε θα περάσει!»

Με ανακοίνωσή του, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει για «νόθο»συνέδριο το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, κατά το οποίο «αποκλείστηκαν οι νόμιμα εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του  σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων «Η Πρωτοπορία», με παρέμβαση της αστυνομίας  «με την καταστολή να διαφυλάξει για να νομιμοποιήσουν την εκτεταμένη νοθεία, για τη διαμόρφωση πλαστών συσχετισμών ενόψει του συνεδρίου της ΓΣΕΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου ,καταγγέλλει στην εργατική τάξη και το λαό της περιοχής , τις απαράδεκτες ενέργειες της πλειοψηφίας του εργατικού κέντρου Κατερίνης (ΠΑΣΚΕ), που για να πραγματοποιήσουν το νόθο συνέδριό τους, απέκλεισαν τους νόμιμα εκλεγμένους αντιπροσώπους του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων «Η Πρωτοπορία», καλώντας την αστυνομία, με την καταστολή να διαφυλάξει για να νομιμοποιήσουν την εκτεταμένη νοθεία, για τη διαμόρφωση πλαστών συσχετισμών ενόψει του συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Η γνωστή ομάδα των εργατοπατέρων που στηρίζουν τον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό εδώ και χρόνια με νοθείες, αποκλεισμούς και την αμέριστη στήριξη των εργοδοτών,  λυμαίνονται τόσο το εργατικό κέντρο της περιοχής  όσο και άλλα εργατικά κέντρα της χώρας, έχοντας τις πλάτες και τη στήριξη της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Επιχειρούν  να μας στείλουν πίσω σε άλλες εποχές, αμαυρώνοντας τους αγώνες και την ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος. Καλούμε κάθε τίμιο αγωνιστή, όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της περιοχής, να καταδικάσουν αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις. Να δώσουν μαχητική απάντηση να μην περάσουν τα σχέδιά τους.

Κάνουμε σε όλους σαφές και ξεκάθαρο ότι οι δυνάμεις που αγωνιζόμαστε μέσα στο κίνημα για την ανασύνταξή του, για τη μαζικοποίησή του, δεν θα επιτρέψουμε στις διαδικασίες των συνδικαλιστικών οργάνων να παρέμβει το “Συνδικαλιστικό” της Ασφάλειας, οι κατασταλτικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ. Όσοι κινούν τα νήματα πίσω από αυτές τις μεθοδεύσεις, κυβέρνηση, εργοδοσία, πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, να ξέρουν ότι δεν θα τους περάσει! Η νοθεία θα αποκαλυφθεί και θα απομονωθεί.

Έξω οι νόθοι, οι εργοδότες και η Αστυνομία από τα Σωματεία!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.