Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Μεσολογγίου: και η αξιολόγηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί τους νεοφιλελεύθερους σχεδιασμούς

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Μεσολογγίου: και η αξιολόγηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί τους νεοφιλελεύθερους σχεδιασμούς

NOSOKOMEIO MESOLOGGI XIROMERONEWSΣύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου τους, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ομόφωνα, καταδικάζουν « απερίφραστα τον στυγνό εκβιασμό της κυβέρνησης και της κυρίας Γεροβασίλη ενάντια στους εργαζόμενους μέσω της απεργοσπαστικής νομοθετικής ρύθμισης απέναντι σε μια νόμιμη απεργία». Τονίζουν « ότι δεν πρόκειται ούτε να υποχωρήσουμε στους εκβιασμούς και τις απειλές, ούτε να γίνουμε απεργοσπάστες». Αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου:
Η Συμμετοχή στο Νοσοκομείο μας όπως και στην προηγούμενη Αξιολόγηση ήταν Καθολική, πλην τριών εργαζομένων που κατέθεσαν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 2/10/2017.
Απεργούμε από τις διαδικασίες και αυτής της αξιολόγησης, όπως και το 2014, όχι γιατί δεν θέλουμε να αξιολογηθούμε, αλλά γιατί και η σημερινή αξιολόγηση της κυρίας Γεροβασίλη όπως και η αξιολόγηση του 2014 του κυρίου Μητσοτάκη, καμία σχέση δεν έχει με την ανάγκη για επιστημονική και επαγγελματική στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων. Καμιά σχέση δεν έχει με το να γίνουν καλύτερες, πιο σύγχρονες και ποιοτικές οι δημόσιες υπηρεσίες. Αντίθετα και η σημερινή αξιολόγηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί τους νεοφιλελεύθερους σχεδιασμούς για τη συρρίκνωση του δημοσίου, την εμπορευματοποίηση και την εκχώρηση στους ιδιώτες ολόκληρων τομέων και ιδιαίτερα των κοινωνικών του υπηρεσιών, την ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας του και την άλωση των εργασιακών σχέσεων που θα καταλήγει σε ένα δημόσιο με εργαζόμενους με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και ανύπαρκτες υποδομές.
Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε αυτού του τύπου τις αξιολογήσεις που μόνο στόχο έχουν να φορτώσουν στην πλάτη των εργαζόμενων στο δημόσιο όλες τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα του δημοσίου. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σταματήσουμε τις διαδικασίες της ολοκληρωτικής διάλυσης του δημόσιου τομέα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.