Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Εργαζόμενοι ΟΤΑ: καταγγέλoυμε το επεισόδιο σε βάρος εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου

Εργαζόμενοι ΟΤΑ: καταγγέλoυμε το επεισόδιο σε βάρος εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου

δημαρχειοΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει «το επεισόδιο σε βάρος εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου με έντονη φραστική επίθεση εν ώρα διατεταγμένης υπηρεσίας».
Πρόκειται για συμβάν που έχει δει το φως της δημοσιότητας και -σύμφωνα με την ανακοίνωση- έλαβε χώρα στις 26 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 επί της οδού Δήμου Τσέλιου όταν διερχόμενος οδηγός Ι.Χ.Ε. ακινητοποίησε το όχημά του στη μέση του δρόμου και δίχως άλλο κινήθηκε απειλητικά εναντίον των δύο δημοτικών αστυνομικών βρίζοντας τες με χυδαίο τρόπο και με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα. Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αποχώρησε με το όχημά του, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η ποινική διαδικασία και υποβλήθηκε μήνυση για απειλή και εξύβριση. Ο πολίτης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου πλημμελήματος και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κρατήθηκε ως τη λήξη του αυτοφώρου της επομένης και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.
Ο εν λόγω πολίτης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες πλέον της απειλής και της εξύβρισης και εκκρεμεί σε βάρος του η δικάσιμος από το αρμόδιο δικαστήριο.
Τα ανωτέρω αναφέρονται στην ανακοίνωση του Συλλόγου που επισημαίνει τα εξής: «Στεκόμαστε στο πλάι κάθε εργαζόμενου που ασκεί νόμιμα τα υπαλληλικά του καθήκοντα και είμαστε ενάντιοι σε κάθε είδους ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος των υπαλλήλων. Είμαστε συνυπεύθυνοι για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας, την κόσμια και πολιτισμένη στάση μας απέναντι σε όλους, καθώς και την σύννομη συμπεριφορά μας».

P60601-125208

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. rap

  Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι έτσι καλά καθούμενα σταμάτησε ένας συμπολίτης μας και χωρίς κανένα λόγο απέιλησε και έβρισε δύο δημοτικούς Αστυνομικούς και εμείς από την μέχρι τώρα εμπειρία μας με την Δημόσια αρχή να πιστέψουμε ότι σίγουρα έτσι έχουν τα πράγματα. Ξέρετε με την ίδια ευκολία μπορεί και ο κάθε πολίτης να μυνύει κάθε δημόσιο λειτουργό.

 2. ΛΔΓ

  Μάλλον ο οδηγός του οχήματος την είδε …αυτοκράτορας.

 3. rap

  Μπράβο βρε Αναστο καλά τους τα χώνεις. Όλοι πήγαν εκεί με τα προσόντα τους.

 4. Μανιτού

  Ανάστο, εσύ που έχεις καλή ενέργεια μπας και ξέρεις γιατί ο μαγκίτης ήταν χωρίς πινακίδες; Μήπως ήταν σκάφος των ελοχίμ το αμάξι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.