Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας: αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας: αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Yπέρ των εμβολιασμών που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά αντίθετο « στον εξαναγκασμό των υγειονομικών και την απειλή προς αυτούς της αναστολής της εργασίας τους», δηλώνει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο.

Σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στον υπουργό Υγείας αναφέρονται τα εξής:

Το Ε.Κ.Α.Β., δεδομένου ότι πρώτο από όλους έρχεται σε άμεση επαφή με συνανθρώπους μας που πιθανόν πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παίρνει πάντα μέτρα προστασίας
προστατεύοντας τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας. Αυτό ίσχυε πάντα, ισχύει τώρα αντιμετωπίζοντας την πανδημία και πάντα θα ισχύει.
– Είμαστε υπέρ των εμβολιασμών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
– Είμαστε αντίθετοι όμως στον εξαναγκασμό των υγειονομικών και την απειλή προς αυτούς της αναστολής της εργασίας τους, που για προσωπικό λόγο αρνούνται ή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν προς το παρόν, καταργώντας με αυτό τον τρόπο τα δικαιώματα του κάθε συναδέλφου που απορρέουν από το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις.
– Είμαστε αντίθετοι στην καταπάτηση του συντάγματος, των ατομικών ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
– Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ιατρική πράξη χωρίς την συγκατάθεση τον ιδίου.

Το χειροκρότημα και οι υποσχέσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ήταν ψεύτικα. Τα δάκρυα αποδείχτηκε τελικά πως ήταν κροκοδείλια. Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τις διατάξεις της υποχρεωτικότητας, σεβόμενη τα διεθνή αναγνωρισμένα δικαιώματα του κάθε πολίτη αλλά και ειδικότερα των ανθρώπων που έδωσαν τη μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας του COVID -19 στην πρώτη γραμμή. Το Σωματείο μας συμμετέχει σε κάθε μορφή κινητοποίησης που Θα αποφασίσει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Νίκος Παλια-ντζής

  Ιδέα δεν έχετε από Σύνταγμα και δικαιώματα! Σταματήστε να βγάζετε δελτία τύπου με ανυπόστατες κοτσάνες! Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι δεν έχετε ιδέα ούτε από φιλότιμο ούτε και από σεβασμό προς την ζωή των άλλων θεωρώντας «δικαίωμα» τον μη εμβολιασμό και τη μετάδοση της αρρώστιας. Μόνο ντροπή αισθάνονται οι πολίτες και επισκέπτες αυτής της χώρας για τους ανθρώπους που είναι ταγμένοι στην πρώτη γραμμή προστασίας της ανθρώπινης ζωής, που από δημόσιοι λειτουργοί κατάντησαν τρόφιμοι του κρατικού προϋπολογισμού.

 2. κωστας

  Λένε για το Σύνταγμα χωρίς να το έχουν διαβάσει!!!!!! Το Σύνταγμα αναφέρει ρητώς τέτοια πρόβλεψη! Οποιου δε του αρέσει, σπίτι του

 3. Δημήτρης κοντονικας

  Όποιος δημόσιος υπάλληλος δεν θέλει να εφαρμόσει τις οδηγίες του κράτους/εργοδότη και θεωρεί ότι έχει καλύτερη επιστημονική καταρτηση μπορεί οποιασδήποτε στιγμή θέλει να παραιτηθεί και να εφαρμόσει τις απόψεις του στον ιδιωτικό επαγγελματικό τομέα

 4. Αναρχοβασιλικός

  Είστε παντελώς ακατάλληλοι για το επάγγελμα σας. Η άγνοια και η βλακεία σας συνιστούν ένα επικίνδυνο μείγμα που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές άρρωστων συμπολιτών μας. Άμεση απόλυση από το ΕΚΑΒ, και προκήρυξη νέων θέσεων μέσω ΑΣΕΠ.

 5. Αμόρφωτος Θρησκόληπτος

  Κάτω τα εμβόλια…Ουγκ…..Όχι στο τσιπάκι…..Ουγκ…Όχι στη χούντα του Κούλη……Ουγκ…..Μου το είπε ο πνευματικός μου στο μοναστήρι….Ουγκ…Ουγκ…

 6. Άρθρο 2 του Συντάγματος

  Προς όλα τα Μπολεκ που στάζουν φαρμάκι με το μικρό τους μυαλουδάκι. Νοσείτε και μεταδίδετε. Φορέστε τη μασκούλα σας κρατάτε την ανάσα σας και άντε με το καλό το Σεπτέμβρη να κάνετε update. Βγήκε και service pack, ζητήστε να σας το κατεβάσουν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.