Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ενημερώθηκε για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ο Σπήλιος Λιβανός

Ενημερώθηκε για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ο Σπήλιος Λιβανός

Το Παράρτημα ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου επισκέφτηκε σήμερα ο Σπήλιος Λιβανός με τη σύζυγό του Δόμνα Κυρζοπούλου. Ο Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Προέδρου της ΝΔ, μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον Πρόεδρο και μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Παραρτήματος και να ενημερωθεί για το πολύ σημαντικό και πολυσχιδές έργο που επιτελείται με εξατομικευμένα προγράμματα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε παιδιού ακόμα και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, οι οποίες προσφέρουν δυνατότητες επικοινωνίας στα παιδιά με ένα και μόνο βλέμμα.

Στη συνέχεια, ο κ. Λιβανός ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το φιλανθρωπικό σωματείο με κυρίαρχο αυτό της κάλυψης του ΕΟΠΥΥ, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα και τη συνεχή μείωση του αποθεματικού του ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για την κάλυψη των αναγκών του. Ο Σπήλιος Λιβανός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά δεδομένα, ζήτησε να του δοθούν εγγράφως κάποια στοιχεία και έθεσε ερωτήματα για άλλους τρόπους οικονομικής συνδρομής.

Ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής και το προσωπικό για την καθημερινή τους προσφορά παρά τις αντιξοότητες και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στο πολύτιμο έργο τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ……ΣΩΘΗΚΑΤΕ !! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ !!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.