Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Εργολάβοι Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας: «Να αποφεύγονται μη επείγουσες εργασίες»

Εργολάβοι Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας: «Να αποφεύγονται μη επείγουσες εργασίες»

«Σε πολύ επείγουσες επισκέψεις να φορούν μάσκα και γάντια οι ηλεκτρολόγοι» Οδηγίες για τα μέλη του αλλά και τους πολίτες εξέδωσε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας «ο Θαλής».

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι μη επείγουσες ηλεκτρολογικές εργασίες και οι ηλεκτρολόγοι σε περίπτωση πολύ επειγουσών επισκέψεων θα πρέπει να φορούν μάσκα και γάντια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» με αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα την υγεία όλων μας – των πολιτών, των επαγγελματιών και των εργαζομένων – λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19).

Ως εκ τούτου, συνιστούμε στα μέλη του Συνδέσμου μας αλλά και στους πολίτες του νομού να τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, καθώς και να αποφεύγουν κάθε είδους μη επείγουσες ηλεκτρολογικές εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι ηλεκτρολόγοι σε περίπτωση πολύ επειγουσών επισκέψεων (π.χ. λόγω βλάβης) είτε σε οικίες, είτε σε επαγγελματικούς χώρους, θα πρέπει να φορούν μάσκα, γάντια και να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και έξοδό τους από το χώρο εργασίας.

Ακόμη, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός των συνεργείων σε οικοδομές ή εργοτάξια, αλλά και να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την μεταφορά αυτών στους χώρους εργασίας.

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε όλους τους πολίτες (ιδιώτες ή επαγγελματίες) να επιδείξουν σύνεση, κατανόηση και υπομονή αυτές τις δύσκολες ώρες, ώστε να μπορέσουμε να επιτελέσουμε απρόσκοπτα το έργο μας.

Τέλος, σε σύμπνοια με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να προστατεύσουμε αρχικά τις ευπαθείς ομάδες, τα παιδιά μας, αλλά και τους εαυτούς μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.