Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Έρημη πόλη και η Αμφιλοχία

Έρημη πόλη και η Αμφιλοχία

Έρημη πόλη η Αμφιλοχία μετά τα μέτρα για περιορισμό των κινητοποιήσεων
Μια πρωτόγνωρη συνθήκη βιώνουν τις τελευταίες ώρες οι Έλληνες πολίτες. Η διάδοση του επικίνδυνου κορονοϊού ανάγκασε την κυβέρνηση να πάρει αυστηρά μέτρα προκειμένου να ανακόψει τη εξάπλωση της πανδημίας. Το απόγευμα της Παρασκευής αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας για 14 μέρες σε καφετέριες, καφενεία, μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης με εξαίρεση τις υπηρεσίες delivery και take-away.

Σύγχυση έχει δημιουργηθεί όσον αφορά το ποιος μπορεί να πουλάει delivery με αποτέλεσμα στην πόλη της Αμφιλοχίας αν κάποιος χρειαστεί φαγητό θα μείνει νηστικός. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατόρων – Καφετεριών – Τουριστικών επιχειρήσεων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, «όσες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ΚΑ για delivery, μπορούν να κάνουν αναγγελία μέσω notifybusiness (notifybusiness.gov.gr) ή να επικοινωνήσουν με τον λογιστή τους». Έτσι είναι στην διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη εάν θα λειτουργήσει ως κατάστημα delivery & take-away ή αν θα παραμείνει κλειστό.

Η επομένη της ανακοίνωσης των νέων περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού βρίσκει την παραλία της Αμφιλοχίας έρημη. Μια εικόνα που μπορεί να είναι συνηθισμένη τα ξημερώματα αλλά ασυνήθιστη για τις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Οι πολίτες της Αμφιλοχίας πάντως προσαρμόστηκαν στα μέτρα και περιόρισαν τις κινητοποιήσεις τους.

e-maistros.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.