Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Ερωτήματα για την απουσία του δήμου Μεσολογγίου από τα έργα αγροτικής οδοποιίας

messologiΗ δημοτική παράταξη Μεσολογγίου «Η Κοινωνία Μπροστά» θέτει ερωτήματα για την απουσία του δήμου από τα έργα αγροτικής οδοποιίας. Η ανακοίνωση:

17 έργα αγροτικής οδοποιίας 8,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια. Εκτός ο δήμος Μεσολογγίου!

Με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εντάσσονται δεκαεπτά (17) έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 8,2 εκατ. ευρώ στους δήμους της περιφέρειας από το υπομέτρο 4.3 – Υποδομές που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της Γεωργίας και της Δασοπονίας. Από το Νομό Αιτωλ/νίας, εντάσσονται οι δήμοι Αγρινίου, Ακτίου – Βόνιτσας και Αμφιλοχίας με συνολικό προϋπολογισμό ένταξης έργων 2,4 εκατ. ευρώ.
Ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, για άλλη μια φορά, απουσιάζει και είναι εκτός προγράμματος! Το ερώτημα είναι: Υποβλήθηκε πρόταση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και πώς αξιολογήθηκε αυτή; Σε τελική ανάλυση, σας ενδιαφέρει η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στον ευρύτερο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου ή εκτιμάτε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, η επίλυση των οποίων θα βελτίωνε τα μέγιστα τη ζωή των αγροτών μας και την γενικότερη παραγωγική διαδικασία;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.