Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Ερωτήσεις από την Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσολογγίου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ερωτήσεις από την Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσολογγίου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ερωτήσεις κατέθεσε η Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, Όλγα Δασκαλή, στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου, για την συνεδρίαση της 17ης Αυγούστου 2020. Αναλυτικά:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 17ης Αυγούστου 2020

1. κ. Δήμαρχε, διαβάσαμε δελτίο τύπου για την συνάντησή σας με τον κ. Περιφερειάρχη την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα από τα θέματα που συζητήσατε ήταν αυτό του δικτύου ύδρευσης του Μεσολογγίου. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά για το έργο. Σε ποιο στάδιο είναι οι μελέτες; Πόσο κόστος θα καλύψει η Περιφέρεια και πόσο τα λοιπά χρηματοδοτικά εργαλεία; Υπάρχει χρονοδιάγραμμα; Δεχόμαστε καθημερινά παράπονα για την πίεση, την ποιότητα, το κόστος του νερού.

2.Με βάση το επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020 χρηματοδοτούνται δράσεις 4 εκατομμύρια ευρώ για την διαχείριση βιοαποβλήτων (πρόσκληση από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας). Υπάρχουν δράσεις για οικιακή κομποστοποίηση, διαλογή βιοαποβλήτων στην πηγή. Υπάρχει, επίσης, πολύ ενδιαφέρουσα δράση για δημοτικές μονάδες κομποστοποίησης βιοαποβλήτων. Είμαστε περιοχή με αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε άριστα. Υπάρχει πρόθεση από τον Δήμο Μεσολογγίου για υποβολή πρότασης;

Η Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου
Όλγα Δασκαλή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.