Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019

Ερώτηση Καραγκούνη για την πιθανή κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου

aggaries-sto-tagma-evzonon-sto-mesologgi
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή δημοσιεύματα για αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και πιθανή κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα η ερώτηση αναφέρει τα εξής:
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων που αναφέρεται στην αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα στην αντικατάσταση, ίσως και κατάργηση, των υφισταμένων Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσύλλεκτων. Ανάμεσα στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως που βρίσκονται υπό πιθανή κατάργηση είναι και αυτό του Μεσολογγίου. Μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή αφού θα ήταν πλήγμα πρώτα σε ιστορικό επίπεδο για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου αλλά βέβαια και σε οικονομικό επίπεδο αφού το στρατόπεδο ενδυναμώνει την οικονομική ζωή της περιοχής.
Δεδομένου ότι:
• Το ΚΕΝ Μεσολογγίου δέχεται περί τα 800 άτομα σε κάθε ΕΣΣΟ.
• Το ΚΕΝ Μεσολογγίου έχει άριστες υποδομές και στελέχωση διασφαλίζοντας την ομαλή προσαρμογή και άριστη εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων.
Ερωτάστε κύριε Υπουργέ:
• Τι προτίθεστε να κάνετε ως προς τη λειτουργία ή μη του ΚΕΝ Μεσολογγίου, εφόσον προχωρήσετε στις αλλαγές του συστήματος κατάταξης που εξετάζει το Υπουργείο;

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. spiros

    Ο κουλης θα το κλείσει και θα σε δω μετά τι θα κάνεις!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.