Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Γιατί η ΕΣΕΕ συγχαίρει τον Φαρμάκη

Γιατί η ΕΣΕΕ συγχαίρει τον Φαρμάκη

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενστάσεων για το πρόγραμμα των μη επιστρεπτέων επιχορηγήσεων σε επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας που επλήγησαν από την πανδημία, συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, υπέγραψε τη νέα δράση για «Παροχή ρευστότητας σε Επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα που επλήγησαν από την πανδημία», συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ.

Αφορά και αυτή τη χορήγηση μη επιστρεπτέων ενισχύσεων σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας που υφίστανται τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου κάτι που αποτυπώνεται και σε επιστολή της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) στον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Η ΕΣΕΕ μάλιστα εκφράζει ευχαριστίες αλλά και συγχαρητήρια στον περιφερειάρχη κάνοντας λόγο για πρωτοβουλία εύστοχη και επίκαιρη που θα συμβάλει στης διατήρηση της βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εν μέσω υγειονομικής κρίσης.

Η ΕΣΕΕ δεν φείδεται κολακευτικών χαρακτηρισμών για τον Νεκτάριο Φαρμάκη αναφέροντας πως έχει αντιληφθεί πλήρως τις επιπτώσεις της πανδημίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενώ η δράση είναι καλά σχεδιασμένη καθώς «έχει διδαχθεί από τις προσπάθειες αλλού που απέτυχαν».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.