Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020

Ικανοποίηση στην ΕΣΚΑΒΔΕ για το Τουρνουά 3on3 Μπάσκετ στο Μεσολόγγι

Ικανοποίηση εξέφρασε με ανακοίνωση η ΕΣΚΑΒΔΕ, σχετικά με το Τουρνουά 3on3 Μπάσκετ το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μεσολόγγι.

Το τουρνουά ήταν μία συνδιοργάνωση της ΕΟΚ, του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Ι.Π. Μεσολογγίου το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου 2018, το Τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. , ο Δήμος της Ι.Π. Μεσολογγίου και η Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σκαρμούτσος και ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ο.Κ. κ. Τσαγκρώνης.

Την Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. εκπροσώπησε ο Ταμίας της κ. Μπέστιας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στον κ. Σκαρμούτσο και στην ψυχή της Διοργάνωσης την κα ΒΗΤΤΑ ΑΣΠΑ.

Θερμές ευχαριστίες στο σωματείο Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την τεράστια συμμετοχή τους στο Τουρνουά τόσο με την παρουσία αθλητών του και παραγόντων, όσο και για την παραχώρηση αθλητικού υλικού (μπασκέτες κ.λ.π.). Για την οικειοθελή απουσία του σωματείου Γ.Σ. ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, εκφράζουμε την ευχή ώστε στο επόμενο Τουρνουά να είναι μαζί μας στα Γήπεδα. Γιατί οι επιτυχίες και τα γεγονότα καταγράφονται ΠΑΝΤΑ από τους παρόντες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.